Стрітення Господнє за новим стилем 2024: вітання, картинки, християнські листівки — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Українці відзначають одне із найважливіших свят у православній церкві — Стрітення Господнє. За новим стилем це свято припадає на 2 лютого. Для вас — гарні побажання та листівки з нагоди цього дня.

Стрітення було описане у Євангелії. Будучи молодим, Симеон засумнівався в пророцтві Ісаї щодо народження Сина Божого непорочною Дівою. У той момент до нього прилетів Ангел і сказав, що пророцтво істинне, і Симеон не помре, поки не побачить немовля на власні очі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Марія та Йосип на 40 день народження Ісуса пішли у храм до Єрусалима, аби посвятити Сина Богу. На порозі церкви їх чекав Симеон, якому на той час уже було майже 300 років. Коли він узяв Ісуса на руки, пророцтво збулося. Старець проголосив появу Месії та відійшов у вічність.

Стрітення Господнє за новим стилем 2024: вітання, картинки, християнські листівки — українською - фото №1
vitannya.in.ua

Привітання:

У свято Стрітення Господнього поспішаю побажати радості, щастя, чудового настрою. Не пускайте в своє життя поганих людей, порожніх переживань і нещастя. Нехай ангели допомагають з вирішенням нагальних проблем, а Бог оберігає від помилок і невірних рішень.

***

Вітаю з святом Стрітення Господнього, і хочу побажати душевної теплоти, постійній гармонії, відради на серце, благополуччя в житті і великого світлого щастя. Нехай Господь допомагає у важку хвилину, а удача ні на крок не відступає від тебе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Стрітення Господнє за новим стилем 2024: вітання, картинки, християнські листівки — українською - фото №2
vsviti.com.ua

У день Стрітення Господнього хочу послати добрі побажання любові і яскравого світла надії в житті, блага і добрих позивів серця, поваги і щирих почуттів душі, здоров'я всім близьким і незгасних сил, подяки Всевишньому за послане щастя і добрих молитов за цей світ.

***

Вітаємо Вас із чистим, світлим християнським святом Стрітення Господнього! Бажаємо Вам Божої допомоги у всіх справах. Нехай все ладнається і виконується легко, нехай ангел-хранитель стане Вашим надійним провідником. Будьте здорові та успішні!

***

Вітаємо вас із прекрасним християнським святом Стрітення Господнього! Нехай всі ваші молитви будуть почуті, а рішення ваших проблем не змусять себе чекати, адже в цей день трапляються чудеса! Нехай ваша віра буде міцна, а дух сильний!

***

Зі Стрітенням Господнім! Нехай із Вашого життя назавжди підуть холоди, зникнуть злість і нерозуміння, нехай у серці розквітне весна і прожене смуток. Бажаємо, щоб Ваше життя було щасливим і радісним!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Стрітення Господнє за новим стилем 2024: вітання, картинки, християнські листівки — українською - фото №3
kolizhanka.net.ua
Стрітення Господнє за новим стилем 2024: вітання, картинки, християнські листівки — українською - фото №4
kolizhanka.net.ua
Стрітення Господнє за новим стилем 2024: вітання, картинки, християнські листівки — українською - фото №5
Соломія Українець
Стрітення Господнє за новим стилем 2024: вітання, картинки, християнські листівки — українською - фото №6
Rosty Slava
Стрітення Господнє за новим стилем 2024: вітання, картинки, християнські листівки — українською - фото №7
На хвилях краси
Стрітення Господнє за новим стилем 2024: вітання, картинки, християнські листівки — українською - фото №8
Вітання
Стрітення Господнє за новим стилем 2024: вітання, картинки, християнські листівки — українською - фото №9
Вітання
Стрітення Господнє за новим стилем 2024: вітання, картинки, християнські листівки — українською - фото №10
@wih_love_card
Стрітення Господнє за новим стилем 2024: вітання, картинки, християнські листівки — українською - фото №11
Mentalmente
Стрітення Господнє за новим стилем 2024: вітання, картинки, християнські листівки — українською - фото №12
Mentalmente

Раніше ми публікували молитви , які потрібно прочитати на Стрітення. Для вас — 3 головних молитви, які можуть творити дива.