Всесвітній день графічного дизайну і дизайнерів: креативні, ексклюзивні вітання — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Екран, картинка
Фотоколаж ХОЧУ

Вітаємо з Днем дизайну і дизайнерів у прозі, картинках і листівках

Щороку 27 квітня у світі вітають із днем дизайнера та графічного дизайну всіх, хто причетний до цієї сфери діяльності. Нині ця робота є напрочуд перспективною. Тисячі бізнесових компаній вкладають чималі кошти, аби експерти розробили для них ексклюзивні замовлення.

Для вас — найгарніші, креативні привітання у прозі, стильні картинки та листівки з нагоди свята. Не забудьте привітати людей, які причетні до цієї дати.

Жінка розробляє дизайнерський проєкт, фото
Фото: sviato.top

Привітання — українською:

Вітаємо з Днем дизайну і дизайнерів! Ви творите містику і красу там, де раніше не було нічого. Зі святом, і нехай муза завжди ніжно обіймає вас за плечі!

***

Створюючи щось нове — твориш диво. Ви, дизайнери, робите це щодня. Бажаємо всім, хто працює в цій сфері, бути незамінними та цінними та завжди створювати щось неймовірне. Зі святом!

***

Вітаю з Днем дизайнера-графіка. Бажаю масу ідей і креативу, такої роботи, щоб аж дух захоплювало, такого життя, щоб кожна хвилина була в задоволення і в радість! Яскравих барв для щастя душі та унікальних проєктів для успішної творчості.

***

Вітаю з Днем дизайнера-графіка! Бажаю тобі масу ідей, креативу, яскравої та чудової роботи. Нехай в тебе будуть унікальні проєкти, які допоможуть реалізуватися.

***

Вітаю з Днем дизайнера! Бажаю надихатися, реалізовувати нові ідеї та отримувати багато вражень. Не втомлюйтеся творити! Нехай гармонія та фантазія щосекунди будуть із вами!

Чоловік і жінка за ноутбуком, картинка
Фото: maup.com.ua
Людина розробляє дизайнерський проєкт, фото
Фото: Факти ICTV. Life
Жінка працює над дизайнерським проєктом, фото
Фото: Факти ICTV. Life
Жінка виконує дизайнерський проєкт, фото
Фото: sviato.top
Жінка малює на планшеті, фото
Фото: Факти ICTV. Life

Раніше ми публікували календар сімейних свят на 2024 рік. Для вас — зібрані дати, які будуть відзначати українці.