Вітаємо з Днем Валентина воїнів ЗСУ! Листівки своїми руками, теплі слова (ВІДЕО)

День Валентина
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

З нагоди Дня святого Валентина у першу чергу хочеться привітати найкрутіших, найкращих у світі чоловіків — військових ЗСУ. Ви — наше серце, наше натхнення, наша гордість, наші захисники. Нехай у вашому житті будуть дива. Нехай кожного дочекається кохана жінка.

Вітаємо із Днем Валентина, наші рідні воїни, герої ЗСУ! Ви з першого знайомства заполонили серця мільйонів людей по всій планеті. В вас граються американські діти, мріючи хоча б доторкнутися до воїна ЗСУ. Будьте щасливі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пропонуємо створити найгарніші валентинки для військових ЗСУ своїми руками. Для цього вам будуть потрібні наступні матеріали:

  • кольоровий картон і папір

  • фоаміран

  • простий олівець, ножиці, клей

  • декоративні стрічки, намистинки

  • ручка-лайнер, аби підписати валентинку

Оберіть колір, який ви бажаєте використати для вітальної листівки. Вона може бути різної форми: у сердечко, прямокутна чи квадратна. Оздобте свою валентинку романтичними деталями. Для вас — гарні ідеї таких листівок та найкращі побажання, які можна у них вписати.

Ким є людина без кохання? Кораблем із розірваним вітрилом, птахом зі зламаним крилом у чужім краю, поетом, який загубив музу, самотнім пілігримом, який заблукав на півдорозі між життям та вічністю... люблю тебе, мій захисник.

Вітаємо з Днем Валентина воїнів ЗСУ! Листівки своїми руками, теплі слова (ВІДЕО) - фото №1
Pinterest

Ви тримаєте фронт, аби ми були живі, а ми тримаємо Вас нашими крильми та молитвами. Любі герої ЗСУ, любимо Вас безмежно! Наша любов буде захищати вас і вдень, і вночі, розбиватиме ракети і шахеди, будитиме вас, коли потрібно відійти у безпечне місце. Ви — наше повітря, наша муза, наше натхнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вітаємо з Днем Валентина воїнів ЗСУ! Листівки своїми руками, теплі слова (ВІДЕО) - фото №2
Pinterest

Герою ЗСУ, якби ти тільки знав, як я пишаюся тобою. Я прошу в Небес, аби вони захищали кожен твій крок. Бережи себе, мій рідний та найкращий у світі. Я мрію, аби ми скоро познайомилися і ти взяв мене своєю дружиною.

Вітаємо з Днем Валентина воїнів ЗСУ! Листівки своїми руками, теплі слова (ВІДЕО) - фото №3
Pinterest

Любий військовий ЗСУ, я в захваті від тебе. Ти — мій стимул бути найнадійнішим тилом у світі. І навіть якщо колись ти будеш не правий, я стоятиму позаду і подаватиму тобі патрони. Бережи себе, тому що нам ще потрібно познайомитися і одружитися. Твоя майбутня єдина у світі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про крутезні пропозиції руки та серця. Для вас — найкращі ідеї, як зробити цей момент незабутнім.