Щоб побачення не стало останнім: 10 найгірших подарунків на День Валентина

День Валентина
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

День Валентина - це свято закоханих, яке супроводжується романтикою і подарунками. При виборі презенту хочеться, щоб він приніс гарні емоції та залишив незабутні спогади на довгий час. Тому не потрібно купувати будь-яку річ, а зверніть увагу на захоплення і вподобання коханої людини.

Хочу! підкаже, які подарунки дарувати точно не варто. Адже це може призвести до образи, викликати негативні емоції та засмутити партнера. Зауважте, що обирати не потрібно, щоб не посваритися з близькою людиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Щоб побачення не стало останнім: 6 найгірших подарунків на День Валентина - фото №1

1. Гроші

Гроші дарують лише на прохання, в іншому випадку це можна сприйняти, як ознаку неуважності. На свято кохання потурбуйтеся обрати речі, які сподобаються партнеру, а не щоб сам собі купував.

2. Побутова техніка

Невдалий подарунок без натяку на романтику, все прилади, які вказують на виконання домашніх обов'язків. Подарувати такі речі можна без приводу, а на свято закоханих презент має натякати на романтику.

3. Кулінарна книга чи ваги

Такі речі можуть образити кохану людину, адже це натякає на погані кулінарні здібності чи зайву вагу.

4. Подарунковий сертифікат

Тільки не на день Святого Валентина. Це покаже, що ви навіть не прагнете самостійно обрати подарунок, а перекладаєте цю справу на партнера.

5. Косметичні засоби та засоби гігієни

Недоречний подарунок без зайвих зусиль. Отримавши такий презент людина почуватиметься некомфортно, адже може сприйняти це, як натяк на свою недосконалість.

6. Предмети для спорту чи абонемент у спортзал

Такі речі людина має обирати самостійно. Такий подарунок сприйметься, як критика зовнішності та стане приводом для образи.

7. Речі з секс-шопу

Дарувати такі презенти можна лише у випадку, якщо ви впевнені, що ваша половинка точно готова до такого. Краще обрати вишукану білизну.

8. Непідписана валентинка

Зазвичай, мила валентинка іде доповненням до основного подарунка, проте не забудьте написати кілька теплих слів для коханої людини.

9. Дешеві сувеніри

Керамічні статуетки, брелоки, рамки, канцелярія буде недоречним вибором до дня всіх закоханих.

10. Плюшеві ведмедики

Звичайно, це мило і гарно, але чи доречно для дорослої людини? До того ж якщо це великі іграшки, вони займатимуть багато місця та збиратимуть пил.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обирайте подарунок з любов'ю, щоб день супроводжувався радісними емоціями та запам'ятався. Прислухайтеся до коханої людини, звертайте увагу на натяки задовго до свята та придивіться до вподобань партнера, щоб не презентувати невдалі речі.