Здійснюємо найпотаємніші мрії! Як зробити карту бажань на 2024 рік і що для цього потрібно

Новий рік і Різдво
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Напередодні новорічних свят в наших серцях з'являється сильніша віра в дива. Це чудовий час для запису своїх планів та створення карти бажань — техніки, яку вже успішно випробували тисячі людей по всьому світу. Якщо ви давно мріяли про щось, але не могли цього досягти, читайте, як створити карту бажань на 2024 рік.

Коли робити карту бажань на 2024 рік?

На порталі tsn.ua пишуть , що найкращий час для початку роботи над картою бажань — коли на небі з'являється Молодик. У цей момент Всесвіт надсилає позитивну енергію, яка допоможе зарядити та активувати карту бажань. Проте не треба хвилюватися, якщо ви пропустили цю ніч із Молодиком. Над картою бажань можна працювати й під час Зростального місяця. Єдиний момент, коли ця практика не принесе ніякого результату — спадання місяця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зробити карту бажань в домашніх умовах?

Щоб створити карту бажань вдома, вам знадобляться звичайні матеріали, які можна знайти в будь-якому домі або придбати в магазині: клей, ножиці, ручки, олівці, фарби з пензликами, маркери. Основою може бути звичайний ватман, аркуш паперу формату A3 чи A4, або спеціальна дошка. Вибір залежить від вашої фантазії. Якщо ви хочете, щоб карта бажань стала елементом декору вашого дому, можна використовувати магнітну або коркову дошку.

Після визначення формату карти варто перейти до вибору картинок. Рекомендується уникати використання зображень зі старих журналів, оскільки вони можуть мати негативну енергію. Інтернет на сьогодні пропонує багато сайтів із безплатними стоковими фотографіями та малюнками. Обирайте світлі або яскраві картинки, що несуть позитивні емоції. Якщо ви вмієте малювати, то можете додати на карту власні творіння, що підсилить її енергетику.

Згідно з феншуєм, карта бажань повинна складатися з 9 основних секторів, кожен з яких відповідає певній сфері життя. Починайте з центру, додаючи нові сектори з лівого верхнього кута за годинниковою стрілкою. Кожен сектор має свій колір та тематику, яка сприяє досягненню певних цілей.

Здійснюємо найпотаємніші мрії! Як зробити карту бажань на 2024 рік і що для цього потрібно - фото №1
  • Здоров'я.  Центральний сектор, який слід виконувати в жовтих тонах. У центрі рекомендується розмістити вашу фотографію, де ви найкраще виглядаєте. По обидва боки від фото додавайте картинки, пов'язані зі здоров'ям, такі як корисна їжа та заняття фітнесом.

  • Багатство.  Цей сектор розташований у лівому верхньому куті. Для нього використовуйте фіолетові кольори. Важливо вибирати картинки обережно, уникаючи фотографій золота чи доларових купюр. Віддавайте перевагу зображенням, які асоціюються із достатком, такими як відпочинок на яхті або дорогоцінності.

  • Сімейне щастя.  Розташований після сектору багатства і виконується в зелених відтінках. Сюди слід додавати фотографії вашої сім'ї, дітей та домашніх улюбленців, думаючи при цьому про позитивні моменти.

  • Саморозвиток. Відтінки коричневого та бежевого кольорів. Додавайте сюди зображення медалей, грамот, прапорів країн, які ви мрієте вивчити, та фотографії дипломів. Так ви підкреслите свій бажаний шлях розвитку.

  • Кар'єра.  Кольори цього сектору — блакитний та синій. Якщо ви шукаєте роботу своєї мрії, додаєте картинки, які асоціюються з нею, а також зображення зарплати, яку ви хочете отримувати.

  • Дружба і подорожі.  Сектор розташований у нижньому правому куті й відзначається металевими відтінками. Розміщуйте тут фотографії країн, які ви мрієте відвідати, а також фотографії друзів, оскільки цей сектор також відповідає за дружбу.

  • Творчість.  Оформлюється в білих відтінках. Сюди варто розмістити все, що пов'язано з вашими талантами та хобі, включаючи мотиваційні постери та зображення, які надихають позитивні емоції.

  • Особисте життя і кохання.  Відтінки рожевого та ніжного кольору. Тут слід розмістити фотографії закоханих пар, різноманітні зображення сердець та інші романтичні атрибути, уникаючи фотографій конкретних осіб для привертання кохання.

  • Слава і досягнення.  Останній сектор, розташований в центрі верхнього рядка, виділяється насиченим червоним кольором. Тут слід додати все, що пов'язано зі славою — кубки, грамоти, фотографії з великою кількістю підписників в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як записувати бажання для карти, щоб вони точно здійснилися?

Якщо ви вважаєте, що створивши карту бажань, ви завершили свою роботу, то це далеко не так. Важливо також вигадати вірні підписи до зображень. Тут діють певні правила.

Формулюйте бажання тільки у позитивному ключі, уникайте негативних слів. Наприклад, замість "Я ніколи не буду хворіти", скористайтеся "Я здоровий(а) і повний(а) сил та енергії".

Бажання повинно бути чітким, реалістичним і мати обмеження за часом. Наприклад, "В травні 2024 року я працюю в офісі своєї мрії на посаді менеджера по роботі з клієнтами".

Всі підписи повинні бути сформульовані в реальному часі, ніби ви вже отримали те, чого хотіли. Наприклад, не "Цього року я зустріну своє кохання", а "Цього року я зустріла свою другу половинку і дуже щаслива".

Уникайте розпливчастих і двозначних фраз. А також формулюйте бажання в екологічному ключі, без згадок про хвороби або нещастя для тих людей, які вам не подобаються.

Здійснюємо найпотаємніші мрії! Як зробити карту бажань на 2024 рік і що для цього потрібно - фото №2

Як працювати з картою бажань після її створення?

Після того, як ви створили карту бажань і повісили її на видному місці, важливо не забути про неї. Якщо ви неправильно активуєте карту, ваші бажання можуть залишитися невиконаними. Для цього потрібно додати просте і зрозуміле бажання, яке можна виконати за кілька днів.

Розмістіть карту так, щоб всі зображення були видні вам відразу після пробудження. Промовляйте вголос свої бажання кожного дня, викликаючи при цьому позитивні емоції. Ідеально виконувати цей ритуал двічі на день: зранку і ввечері.

Чому карта бажань може не працювати? Існують типові помилки, які заважають виконанню ваших бажань через карту. Це неправильний вибір фотографій, картинок або негативне сформульовані підписи. Також ваші бажання можуть не викликати позитивних емоцій. Не можна залишати пусті сектори на карті бажань та забувати про неї після того, як ви її зробите.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те,  в який день треба прикрашати ялинку, щоб гроші водились і фортуна завжди усміхалась. Дізнайтеся, як це робити правильно.