Що треба викинути з дому до Нового року 2024, щоб у наступному році удача стала вашим вірним супутником

Новий рік і Різдво
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Скоро настане Новий рік, а це значить, що потрібно серйозно готуватися до цієї події. Ми вже писали про те, якими іграшками не можна прикрашати ялинку, а в цьому матеріалі розкажемо, що точно потрібно викинути перед настанням Нового 2024 року, аби удача не покинула ваше життя.

Наближаючись до початку Нового 2024 року, рекомендується провести загальне прибирання у своєму будинку та викинути ті речі, які можуть стати завадою для вашого щастя впродовж наступних 366 днів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Які речі потрібно викинути перед Новим роком 2024?

  • Старі речі в гардеробі. Віддайте або позбудьтеся тих речей, які за останній рік лишалися без уваги. Зношений або пошкоджений одяг, можна спокійно вилучити з гардероба. Винятком можуть бути весільні плаття та інші улюблені речі.

  • Старі книги, папери та документи. Перегляньте свою книжкову полицю, викиньте ті книги, які вам вже не цікаві або які ви не плануєте читати. Також огляньте старі рахунки та документи, які вже не потрібні.

  • Пошкоджені посудини, кухонні прилади, застарілі продукти. Відправте в смітник ті предмети, які вже не можна використовувати, та перевірте терміни придатності харчів у холодильнику та шафах. Перевірте аптечку та викиньте застарілі ліки.

  • Зайві декоративні елементи. Позбудьтеся того, що вам вже не подобається або не має особливого значення. Викиньте непотрібні коробочки від подарунків і пакувальні матеріали, які асоціюються із минулим роком.

  • Старі електронні пристрої, непотрібні іграшки. Якщо в домі є діти, викиньте застарілі пристрої та іграшки, які вже не використовуються або пошкоджені.

  • Застаріла косметика. Обов'язково викиньте косметичні засоби та засоби гігієни, термін придатності яких вже вийшов, або про які ви майже не згадуєте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, найкращі місця для зустрічі Нового року в Україні. Не пропустіть ТОП-10 чарівних локацій для святкового настрою.