Найкращі місця для зустрічі Нового року в Україні: ТОП-10 чарівних локацій для святкового настрою

Новий рік і Різдво
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Новий рік - це чудова можливість розпочати життя з чистого аркуша. Зустріти свято можна у заміському комплексі, у гармонії з природою, на шумній вечірці чи у нестандартній атмосфері. Все залежить від ваших вподобань і настою.

ХОЧУ! зібрала для вас можливі варіанти для святкування Нового року. Збирайте друзів чи у складі сім'ї і плануйте незабутню новорічну подорож.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Карпати

Якщо ви полюбляєте зимовий відпочинок - то сміливо вирушайте у гори. До ваших послуг різноманітні садиби, котеджі, готелі, де у новорічну ніч на вас чекає цікава програма, різні конкурси та традиційні забави. Смачна кухня, привітний персонал і гостинність не залишать поза увагою жодного гостя.

Найкращі місця для зустрічі Нового року в Україні: ТОП-10 чарівних локацій для святкового настрою - фото №1
  1. Львів

Львів прекрасний у будь-яку пору року, але саме у Новий рік це незабутнє враження. Святковий настрій забезпечать безліч туристів, яскраво прикрашені вулиці та відчутний аромат кави та вишнівки. Різноманітні розваги чекають на гостей біля головної ялинки, де у новорічну ніч люди розважатимуться до ранку.

Найкращі місця для зустрічі Нового року в Україні: ТОП-10 чарівних локацій для святкового настрою - фото №2
  1. Одеса

Побувати в Одесі варто хоча б раз у житті. Неповторний одеський колорит, особлива їжа і майстерна подача, запах моря, який відчувається навіть взимку. Це місто - куди ви обов'язково повернетесь.  Прогулюватися одеськими вуличками можна годинами, а перепочити варто у атмосферних кав'ярнях і рестораціях, які тут на кожному кроці.

Найкращі місця для зустрічі Нового року в Україні: ТОП-10 чарівних локацій для святкового настрою - фото №3
  1. Клевань

Якщо ваша душа прагне спокою і рівноваги, то вирушайте у Тунель кохання, у Клевані. Тут чарівна природа, яка приваблює у різний час. Кажуть, сюди варто їхати, щоб загадати бажання про зустріч другої половинки, або укріпити сімейні стосунки.

Найкращі місця для зустрічі Нового року в Україні: ТОП-10 чарівних локацій для святкового настрою - фото №4
  1. Чортків

На Тернопільщині, в унікальній печері Млинка 31 грудня зустрічаються любителі екстриму, щоб зустріти Новий рік у підземних лабіринтах. Туристів супроводжують похмурі, але абсолютно безпечні орки, немов зійшли зі сторінок знаменитої книги «Володар кілець». Розпити пляшку шампанського у таких умовах незвично, але точно запам'ятається надовго.

Найкращі місця для зустрічі Нового року в Україні: ТОП-10 чарівних локацій для святкового настрою - фото №5
  1. Диканька

На Полтавщині, у селищі Диканька Новий рік пройде у мальовничій атмосфері по мотивах відомого твору. На вас чекатимуть  унікальний етнографічний ресторан, в якому в новорічні дні влаштовують справжні театралізовані вистави. Пам'ятні місця,  співи українських народних пісень, відвідування садиби Івана Котляревського та єдиний у всьому світі пам'ятник полтавській галушці.

Найкращі місця для зустрічі Нового року в Україні: ТОП-10 чарівних локацій для святкового настрою - фото №6
  1. За мотивами королівського балу

У Олевському замку, який знаходиться у Львівській області можна відсвяткувати по-царськи. Банкет у залі, де інтер'єр зберігся протягом 3 століть вас обслуговуватимуть офіціанти у стилізованих костюмах. Можна приміряти одяг для вельмож і уявити себе на справжньому балу. Програма передбачає екскурсію по замку, театралізовані вистави, прогулянку у кареті чи санях. Можливо, навіть взяти участь у лицарському турнірі.

Найкращі місця для зустрічі Нового року в Україні: ТОП-10 чарівних локацій для святкового настрою - фото №7
  1. Синевир

Можливо ви мріяли зустріти свято у тиші, на березі найбільшого озера в Україні, серед недоторканної природи, без стресу і галасу. На березі працюють кілька ресторанів, тому смачний стіл, привітний персонал і єднання з природою вам забезпечені.

Найкращі місця для зустрічі Нового року в Україні: ТОП-10 чарівних локацій для святкового настрою - фото №8
  1. Кам'янець-Подільський

Затишні вулички у новорічну ніч сповнені сміху, гамору та веселощів. Багато ресторанів з смачною їжею на будь-який смак, концертні програми, заходи та різноманітні розваги. Безліч цікавих локацій для фотосесій.

Найкращі місця для зустрічі Нового року в Україні: ТОП-10 чарівних локацій для святкового настрою - фото №9
  1.  Київ

Це місто для любителів гучних розваг. Зустріти Новий рік біля головної ялинки країни, серед багатьох жителів міста і туристів, під різні розваги, конкурси і концертні програми.

Найкращі місця для зустрічі Нового року в Україні: ТОП-10 чарівних локацій для святкового настрою - фото №10
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вибір місця для святкування залежить від ваших вподобань. Попіклуйтеся про хороший новорічний настрій і не забудьте підготувати цікаві подарунки під ялинку. Зверніть увагу, що не бажано дарувати у рік Дракона, щоб не сполохати удачу.