Стереогарнітура з підсвічуванням та розкішне крісло: 5 найкращих подарунків для геймера на Новий рік 2024

Новий рік і Різдво
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ваш друг, коханий чи брат обожнює комп'ютерні ігри? В нашому матеріалі ви знайдете 5 найкращих подарунків для справжніх геймерів, які вони точно оцінять!

Вгадати з подарунком для геймера — завдання не таке просте. Спочатку слід дізнатися, на якій платформі він грає: на комп'ютері чи консолі. Любителеві ПК-ігор ідеально підійде бездротова миша та механічна клавіатура. Консольному гравцеві сприятиме наявність керма з педалями для віртуальних автомобільних перегонів. А навушники з мікрофоном і ортопедичне крісло стануть універсальним подарунком, придатним для обох категорій геймерів. Ниже ми зібрали найкращі варіанти від itechua.com !

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ігровий контролер XTRIKE ME GP-903

Призначений для автомобільних ігор-симуляторів. Сумісний з різними ігровими платформами: ПК, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, Android. Його легко можна під'єднати до пристрою через USB-кабель, а ще він має надійне кріплення до столу, вбудований вібромотор для емоційної гри та функцію обертання на 180 градусів.

Стереогарнітура з підсвічуванням та розкішне крісло: 5 найкращих подарунків для геймера на Новий рік 2024 - фото №1

Геймерська стереогарнітура Canyon Darkless GH-9A

Дротова стереогарнітура з RGB підсвічуванням обладнана вбудованим мікрофоном з гнучкою штангою. Легка та комфортна для тривалого носіння. Відрізняється високою чутливістю мікрофона.

Стереогарнітура з підсвічуванням та розкішне крісло: 5 найкращих подарунків для геймера на Новий рік 2024 - фото №2

Механічні геймерські клавіатури GamePro MK105B і MK105R

Повнорозмірні на 104 клавіші геймерські клавіатури мають різні типи механізмів: сині — для яскравого звуку, червоні — для тихої роботи. Зональне підсвічування з 16.8 мільйонами кольорів, калькуляторний блок цифр, український алфавіт та прогумовані ніжки для регулювання кута нахилу.

Стереогарнітура з підсвічуванням та розкішне крісло: 5 найкращих подарунків для геймера на Новий рік 2024 - фото №3

Геймерська бездротова мишка Hator Stellar Pro Wireless

Компактна, легка, з високопродуктивним оптичним сенсором. Вона підключається через Bluetooth або USB. Має довгий термін роботи на одному заряді та перфорацію корпусу для комфорту.

Стереогарнітура з підсвічуванням та розкішне крісло: 5 найкращих подарунків для геймера на Новий рік 2024 - фото №4

Геймерське крісло 1stPlayer Duke

Розкішне та дуже зручне крісло для користувачів великого зросту та ваги до 160 кг. Тут регульована спинка, підставка для ніг, гойдалка, дві подушки. Високоякісна екошкіра, міцна сталева рама, щільна піна з ефектом пам’яті, а ще є можливість обрати унікальні комбінації кольорів.

Стереогарнітура з підсвічуванням та розкішне крісло: 5 найкращих подарунків для геймера на Новий рік 2024 - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про круті подарунки для студента . Не пропустіть цікаві ідеї різної вартості.