Вітаємо зі Святвечором! Найщиріші побажання своїми словами - українською

Новий рік і Різдво
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Українці готуються відзначати Святий вечір за старим стилем. Цього календаря дотримуються ті, хто святкує Різдво Христове двічі на рік, або ж іще не звик до новоюліанського календаря. Ми зібрали найгарніші привітання у прозі з нагоди цієї визначної події.

Увечері 5 січня люди чекають першої зірки, аби сісти за Святу вечерю. Головна страва — кутя. Українці вітають одне одного та прославляють народження Ісуса Христа.

Красиві привітання зі Святвечором своїми словами (українською)

Щастя, миру та злагоди! Найтепліші привітання зі Святвечором своїми словами та гарні картинки до свята (українською) - фото №1

***

Бажаю, щоб цей особливий вечір перед Різдвом приніс вам мир і спокій, наповнив ваш дім радістю та затишком, подарував здоров'я та благословення Боже. Нехай будь-які клопоти відступлять, а на їх місце прийде мир та радість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Нехай Різдвяний Святвечір принесе до вашого будинку особливий дух свята, добра, любові та щастя. Бажаю вам миру і світла. Нехай ваше життя ніколи не застелюється сумом і похмурими днями. Нехай ваше здоров'я буде міцним, сім'я щасливою, а справи успішними. Зі Святвечором!

Щастя, миру та злагоди! Найтепліші привітання зі Святвечором своїми словами та гарні картинки до свята (українською) - фото №2

***

Від щирого серця вітаю вас з Різдвяним Святвечором! Бажаю, щоб цей особливий день і Різдво принесли вам тільки добрі та радісні вісті, здоров'я душевне та фізичне, мир, любов і удачу у всіх справах! Нехай Різдвяна зірка освітлює всі ваші життєві шляхи, допомагаючи обирати правильний шлях і творити добро.

***

Бажаю, щоб ваша душа сьогодні зігрівалася теплом святкових свічок і усмішок ваших близьких. Нехай в цю ніч здійснюються ваші найзаповітніші бажання. Різдвяні колядки нехай наповнюють ваші серця добром і любов'ю, а різдвяна зірка нехай яскраво сяє вам на шляху до удачі!

***

Нехай ваш Святвечір буде таким: в душі – мир, на столі – смачні страви, а поруч – найрідніші люди. Зичу всього найкращого!

***

Сьогоднішній день прекрасний момент забути про всі образи та наповнити свої серця любов'ю. Прикрашайте свої думки та серця добрими вчинками, а обличчя – щирими посмішками та прекрасними словами. З прийдешнім Різдвом!

Щастя, миру та злагоди! Найтепліші привітання зі Святвечором своїми словами та гарні картинки до свята (українською) - фото №3

***

У Різдвяний Святвечір бажаю вам миру і справжнього добра, душевного спокою і тепла, щирої любові, небесної благодаті та доброї надії. Святкуйте з радістю і любов'ю!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували найгарніші колядки на Різдво. Для вас — добірка обрядових пісень українською мовою, які легко вивчити.