Подарунки для семи дітей та продаж дешевого товару як запорука успіху: в які новорічні прикмети вірять українці

Новий рік і Різдво
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Прикмети на Новий рік 2024 — це не просто звичаї та традиції, а й спосіб досягти добробуту та залишити проблеми у минулому. Не менш важливо знати й про те, яких заборон на Новий рік варто дотримуватися. Про це у своєму матеріалі розповідає редакція Хочу.

Які прикмети на Новий рік 2024 допоможуть змінити життя: список

Напевно, багато хто вже знає, що сваритися за святковим столом напередодні Нового року — на жаль. Але існують і інші новорічні прикмети 2024, яких варто дотримуватися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прикмети до Нового року: чого робити не можна

Подарунки для семи дітей та продаж дешевого товару як запорука успіху: в які новорічні прикмети вірять українці - фото №1
Фото — Pinterest

Почнемо, мабуть, із заборон. Намагайтеся бути обережнішими з посудом за столом у святкову ніч - вважається, що розбита тарілка або келих можуть принести в родину сварки та розбрат на наступний рік. Прибирати в Новий рік також не можна, особливо ця заборона стосується винесення сміття. Інакше весь рік пройде у збитках та втратах.

Не зустрічайте Новий рік із порожніми кишенями. Порушення заборони може стати причиною того, що наступні 12 місяців вас переслідуватиме безгрошів'я. А ще не варто цієї ночі лягати спати — так можна проспати все своє щастя.

Прикмети новорічні були б неповними без заборон 1 січня. Цього дня не варто займатися тяжкою роботою, інакше весь рік не буде відпочинку. А ще не варто віддавати борги — інакше доведеться платити весь рік.

А ще не можна зустрічати свято у старому одязі. Обов'язково потрібно купити нове вбрання, щоб наступні 12 місяців не стикатися з невдачами в особистому житті та кар'єрі.

Народні прикмети на Новий рік для особистого життя

Подарунки для семи дітей та продаж дешевого товару як запорука успіху: в які новорічні прикмети вірять українці - фото №2
Фото — Pinterest

Вважається, що якщо пара, яка вже давно у стосунках, поцілується під бій курантів, то весілля у Новому році буде більш імовірним. А ще наші предки вірили, що якщо людина багато чхає у новорічну ніч — на нього чекає успіх у коханні.

Для дівчат, які мріють про кохання та весілля, також є прикмета – якщо вручити подарунки семи малюкам, у житті з'явиться гідний чоловік.

Прикмети на Новий 2024 рік: для щастя та достатку

Подарунки для семи дітей та продаж дешевого товару як запорука успіху: в які новорічні прикмети вірять українці - фото №3
Фото — Pinterest

Вважається, що бажання, загадане під бій курантів, обов'язково здійсниться.

Багатство на всі майбутні 12 місяців обіцяє багатий новорічний стіл. Також багатство можна залучити покупкою нового віника напередодні Нового року. Віник потрібно прикрасити кольоровою стрічкою і поставити в кут вгору лозинами.

Багато успіху та добра у 2024 році чекатиме на тих, хто привітає зі святом велику кількість людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А фінансовий успіх можна залучити, продавши 1 січня першому покупцю товар дуже дешево.

Раніше ми розповідали про обряди, прикмети та ритуали у новорічну ніч, щоб залучити до життя любов, удачу та гроші. Варто скуштувати їх 31 грудня!