Обряди, прикмети та ритуали в новорічну ніч, щоб привернути в життя любов, удачу та гроші

Новий рік і Різдво
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Для мільйонів людей новорічні свята — довгоочікуваний час для перезавантаження, приємного дозвілля з коханими, самоаналізу та постановки цілей. А хтось використовує цей чарівний і навіть магічний період, щоб впустити у своє життя нову енергію і не тільки. Багато хто вірить, що на Новий рік обряди здатні навіть вплинути на майбутнє людини, якщо зробити все правильно. З цією метою ми публікуємо інформацію про ритуали в новорічну ніч, які дійсно працюють і можуть якісно "підтягнути" певні сфери життя. Якщо цікавитеся езотерикою, обов'язково візьміть такі рекомендації до уваги.

Вважається, що Новий рік — перехідний період. Сама новорічна ніч має велику силу, саме тому загадані напередодні свята бажання так часто збуваються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що ритуали на Новий рік 2024 треба проводити в гарному настрої та з вірою, що проведені маніпуляції справді мають сенс і будуть ефективними. Тільки тоді все бажане збудеться. А багаторічний досвід підтверджує, що новорічні обряди дійсно здатні змінити наше життя та вплинути на долю. Поїхали!

новий рік обряди

Що не можна робити і як зустрічати Новий рік 2024?

Для початку скажемо кілька слів про те, як загалом радять провести цей вечір, щоб 2024-й рік був вдалим. Загальні рекомендації, що не можна робити на Новий рік, далі:

  • не можна зустрічати свято одному;

  • не варто вдягати старий одяг;

  • не можна входити в новий рік Дракона з боргами і позичати комусь гроші в період з 31 грудня по 19 січня;

  • під забороною азартні ігри;

  • у жодному разі не можна відзначати свято з порожніми кишенями;

  • не можна використовувати негативну частку "не", загадуючи бажання під бій курантів;

  • не варто нікому розповідати про те, що загадали, інакше не збудеться;

  • не рекомендується в останній день року пришивати ґудзики;

  • не можна лаятися, з'ясовувати стосунки, обговорювати когось, використовувати нецензурні слова;

  • бути в поганому настрої і заряджати ним інших людей.

Як зустріти Новий рік 2024, щоб він був максимально вдалим для вас?

►У святкування новорічної ночі справді давні традиції, що передаються з покоління в покоління. Загалом потрібно заздалегідь прибратися в оселі, позбутися старих, непотрібних, зламаних речей (так ви позбудетеся негативної енергетики), вбратися святково ялинку, приготувати смачні страви (краще, щоб були улюблені страви членів сім'ї — так удача буде супроводжувати кожного з них). Обов'язково задобрити покровителя року — Зеленого Дерев'яного Дракона і приготуйте щось з описаного нами новорічного меню.

►Потурбуйтеся про подарунки для всіх присутніх на святі, вітається благодійність і допомога нужденним. Також варто попросити вибачення, якщо ви перед кимось винні, і зам'яти конфлікт, налагодити стосунки з усіма. У новий рік варто входити з хорошими думками.

►Що стосується вашого образу на святі, обов'язково обирайте нове вбрання, обирайте свої улюблені прикраси, які в підсумку стануть вашим оберегом на цілий рік.

►За можливості зберіть за святковим столом своїх найдорожчих людей. Не соромтеся озвучувати тости і красиві побажання з Новим роком.

ритуали на новий рік

Далі ми зібрали перевірені та найдієвіші новорічні ритуали, які допоможуть вам поліпшити деякі сфери життя, якщо ви вважаєте, що вони цього потребують.

Обряди на Новий рік на удачу, успіх і благополуччя

►Ритуали перед Новим роком на удачу

Щоб привернути удачу в Новий рік 2024, спаліть календар на 2023 рік, примовляючи: "Нехай усі прикрощі й печалі згорять у вогні, а удача наступного року посміхнеться мені".

►Ритуали під Новий рік із шампанським

Прикметою до удачі на весь рік вважається, якщо випити келих ігристого, який наповнений останніми краплями шампанського з пляшки.

Також є прикмета, яка говорить, що якщо людина вранці 1 січня випадково знайде корок від шампанського, вона буде дуже щасливою наступного року.

Варто очікувати великої удачі людині, яку в новорічну ніч облили шампанським або в кого влучить корок, що вилетів із пляшки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

►Щоб впустити удачу й успіх у дім, не забудьте під час бою курантів відчинити вікна та двері: так ви випустите старий рік і запустите новий.

До удачі — зустріти першого гостя чоловіка 1 січня.

►Ритуали та обряди на Новий рік на благополуччя

Щоб у домі панував мир і благодать, варто всією сім'єю наряджати ялинку до свята.

►Найпотаємніші бажання здійсняться, якщо заговорити зроблені своїми руками іграшки на ялинку. Бажано, щоб вони за формою нагадували те, про що ви мрієте.

►Чисті вікна і дзеркала в будинку — магніт для благополуччя всіх членів сім'ї.

►Також вважається, що якщо в новорічну ніч запалити 7 зелених свічок, можна забезпечити сім'ї щастя і достаток.

обряди на новий рік

Новорічні обряди на здоров'я

►Ритуали в Новий рік на здоров'я

Найпростіший спосіб забезпечити собі здоров'я — в новорічну ніч, перед самим святом, прийняти ванну або душ, щоб змити всю негативну енергетику минулого року і увійти в новий рік без проблем зі здоров'ям.

►Обряди перед Новим роком на здоров'я з дзеркалом

Щоб у майбутньому році у вас було здоров'я, можна провести ритуал із дзеркалом. Робити його потрібно в останню годину року, що минає. Для цього потрібно запалити свічки, взяти ложку меду в руку і встати перед дзеркалом. Промовляйте такі слова: "На три сторони день, на четверту ніч. Із землі вода витікає геть. Витікай, хвороба, витікай хвороба. Землею-матінкою зцілися, вода. Краплю солодку я в уста увіллю і лебедушкою по землі піду. Молоду стать знайду на вік, солодким медом запечатаю. Амінь." Після цього з'їжте мед і запийте його теплою водою.

►Обряди в Новий рік із хусткою

Якщо хочете зберегти здоров'я і красу, потрібно під перший удар курантів накинути на плечі хустку, а перед останнім — зняти її. Робити це потрібно швидко, щоб встигнути.

►Роздача боргів

Закриття фінансових боргів розв'яже не тільки матеріальні проблеми, а й стане запорукою того, що ви ввійдете в новий рік без хвороб.

обряди нового року

Ритуали на Новий рік 2024 на любов і заміжжя

► Ритуал з перснем на заміжжя

Щоб знайти справжнє кохання в новому році і навіть вийти заміж, потрібно кинути перстень у келих із шампанським за 5 хвилин до бою курантів і загадати бажання зустріти свою долю. Потім до останнього удару годинника потрібно випити те, що у вас у келиху, намагаючись не проковтнути перстень.

►На Новий рік ритуали на заміжжя

Щоб символ року — Зелений Дерев'яний Дракон — переконався, що ви готові до сімейного життя, потрібно самостійно приготувати страви до новорічного столу.

►Ритуал на кохання зі світлом

Кохання оселиться у вашому домі, якщо в новорічну ніч горітиме якомога довше світло на південно-східній стороні будинку.

►Обряди в Новий рік до весілля

Змінити ситуацію в особистому житті допоможе генеральне прибирання в будинку за кілька днів до головного зимового свята. Пам'ятайте, що мести і мити підлогу потрібно у напрямку до порога. Також у жодному разі не обмітайте себе, інакше про залицяльників доведеться забути.

►Якщо дівчина хоче в новому році вийти заміж, їй потрібно зробити подарунки сімом дітям. Варто також повісити на ялинку прикрасу у вигляді серця, щоб зустріти свою долю.

►Ритуал на кохання зі свічками

Потрібно взяти три свічки, кришталеву вазу і дзеркало. Напередодні Нового року потрібно запалити їх і поставити в кришталеву вазу з водою. Саму вазу встановіть на кругле дзеркало. Потім проговоріть такі слова: "Прошу, щоб моє кохання було чистим, як вода, гарячим, як полум'я, і прозорим, як дзеркало". Повторіть заклинання тричі.

►Обряди Нового року на кохання і щасливе заміжжя

Пощастить у новому році в особистому житті, якщо дівчина на святкування візьме із собою якийсь символічний предмет: каблучку, свічку у вигляді серця або щось на кшталт цього.

►Якщо ви в році, що минає, пережили розставання, обов'язково спаліть у новорічну ніч календар старого року.

►Щоб не розлучитися з коханою людиною в Новому році і зміцнити ваш союз, візьміть за руку свою другу половинку під бій курантів.

До речі, є прикмета, що якщо випадково порізати або вколоти палець у новорічну ніч — можна готуватися до швидкого весілля.

обряди на новий рік 2024

Обряди в новорічну ніч на вагітність

►Мрієте про появу дитини в домі — запросіть на святкування Нового року друзів із дітьми.

►Дитячі речі та іграшки під ялинкою — до новин про вагітність.

►Візьмете їжу з рук вагітної — чекайте звісток про поповнення.

►Є прикмета: якщо новорічна ялина пустила коріння, господарі будинку зовсім скоро стануть батьками.

►Якщо покласти дитячі речі та іграшки під ялинкою — до новин про вагітність.

новий рік ритуали

Ритуали перед Новим роком на багатство і гроші

►Ритуали в новорічну ніч на гроші

Обов'язково розрахуйтеся з боргами. Не давайте нікому в борг і не позичайте самі.

Щоб залучити в дім гроші, покладіть на стіл поруч із собою хрустку купюру.

Пам'ятайте, що в Новий рік не можна виносити сміття, щоб не винести з дому фінансове благополуччя.

►Ритуали на Новий рік на гроші

У новорічну ніч робіть ставку на червоний і золотий кольори як у декорі, так і у своєму святковому образі: вони вважаються символом розкоші й багатства.

►Ритуали напередодні Нового року на гроші

Перевірено багаторічним досвідом: що багатшим і різноманітнішим буде новорічний стіл, то більший у сім'ї буде достаток у новому році.

►Новорічні ритуали зі свічками

Потурбуйтеся, щоб у святкову ніч на новорічному столі були свічки: вони символізують достаток.

►Обряди на Новий рік 2024 з крупою

Крупа вважається символом достатку і багатства. Щоб поліпшити свій добробут, варто приготувати на святковий стіл вашу улюблену страву з крупою, а також пригостити нею близьких людей. Щоб залучити багатство, також можна обсипати гостей пшеницею.

►Обряди перед Новим роком на достаток

Треба насипати під скатертину трохи пшениці, щоб рік був багатим. Також можна додати монети під тарілки, а грошові купюри — в гаманець і кишені.

►Ритуали та обряди на Новий рік на гроші

Потрібно вранці 1 січня піти за покупками, щоб отримати дрібні гроші на здачу. Тримаючи монети в руках, скажіть прямо на вулиці такі слова: "Монетки щасливі, на волю летіть, мені за те сторицею поверніть. Щоб удача мене не минула, та багатство з кожним днем приростало". Закінчивши, підкиньте монетки якомога вище і, не чекаючи, коли вони впадуть на землю, йдіть і не обертайтеся.

►Ритуал на Новий рік на багатство зі столовими приборами

Потрібно покласти на святковий стіл додаткові столові прибори, але ними ніхто не повинен користуватися під час свята.

У жодному разі не прибирайте 1 січня, інакше незабаром зазнаєте великих фінансових втрат.

обряди в новорічну ніч

Сподіваємося, ви отримали всю необхідну інформацію про ритуали під Новий рік і зможете, завдяки магії новорічної ночі, вплинути на свою долю.

Також зберігайте в закладки, щоб не загубити, смішні привітання з Новим роком і жартівливі побажання до головного зимового свята. Привітайте дорогих людей оригінально: найкращі побажання з Новим роком доступні за посиланням.