Пальмова Неділя: привітання зі святом Входу Господнього в Єрусалим за західним обрядом

Великдень
675
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

привітання з пальмовою неділею
canva.com

Християни західного обряду сьогодні святкують Пальмову Неділю, останню неділю перед Великоднем…

У нашому розділі “Свята” ми ділимося з нашими читачами актуальною інформацією щодо державних дат, народних свят, а також — важливих подій різних релігій. І доки християни східного посту ще тільки почали Великий піст, віряни західного обряду вже святкують Пальмову Неділю, свято Входу Господнього в Єрусалим. Для всіх, хто відзначає дату, ми публікуємо привітання з Пальмовою Неділею у віршах та прозі.

Нагадаємо, що Пальмова Неділя, Вхід Господній в Єрусалим , — свято пов’язане із подією Нового Завіту, коли Ісус увійшов у місто Єрусалим. Місцеві жителі зустрічали його хвалебними вигуками та встеляли дороги пальмовими гілками й одягом. Звідси ж і пішла назва. У східній конфесії альтернативою пальмі стала верба, відповідно звідси й Вербна Неділя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ця подія, коли Ісус ввійшов в Єрусалим, трактується як самопожертва Сина Божого в ім'я спокутування гріхів людства, а також як виконання пророцтва. Цей день відзначається напередодні початку Страсного тижня і нагадує про євангельські події, що передували хресному стражданню Христу та його Воскресінню. Не забудьте періодично передивлятися оновлення у нашому розділі “Свята” , де ми обов’язково детально розкажемо про кожен день Великого тижня.

Варто сьогодні присвятити час вивченню біблійної історії та не забути про теплі побажання рідним. З цією метою ми публікуємо гарні привітання з Пальмовою Неділею.

пальмова неділя привітання
Відкриті джерела

З Пальмовою Неділею: привітання у віршах

Обирайте найкрасивіші привітання з Пальмовою Неділею у віршах та даруйте їх родині та близьким.

***

Здоров'я, радості, тепла,

Хай щастям буде сповнене життя.

Кохання, добра Вам і терпіння,

Хай буде прекрасна Пальмова Неділя!

***

З Пальмовою Неділею вітаю,

Міцного здоров'я всім бажаю,

Радості, любові, благословення,

А у справах — удачі та натхнення!

***

З Пальмовою Неділею тебе я вітаю,

Нехай Ангел-Охоронець у всьому допомагає,

Господь збереже від бід та напастей,

І в дім твій прийде величезне щастя!

***

З Пальмовою Неділею

Я вас зараз вітаю.

Щастя щиро бажаю,

Мирних днів, земного раю,

Всіх благ, любові, достатку

І у всіх справах порядку.

***

Хай же Пальмова Неділя

Принесе у дім везіння,

Щоб всі мрії в нас збувались,

Ну а друзі не зрікались.

***

З Пальмовою Неділею,

Із сонечком у вікні.

Нехай додасть радості

Цей день тобі!

пальмова неділя картинки
pixabay.com

Пальмова Неділя (Вхід Господній в Єрусалим): привітання у прозі

Обов’язково скажіть кілька слів від душі, своїми словами. Для натхнення ми публікуємо красиві вітання з Пальмовою Неділею у прозі.

***

З Пальмовою Неділею! Нехай гілки пальми обдарують міцним здоров'ям та щирим коханням. Нехай всі тривоги й негоди підуть і зачинять двері. Бажаю чистих та щирих стосунків з оточуючими, легкості на душі, тепла у серці, щастя у домі та краси навколо.

***

Нехай з першими дзвонами, що долинають з церков у Пальмову Неділю, у твоєму житті запанує справжня гармонія і згода. Щастя і божественної любові тобі! Зі святом!

***

Вітаю з Пальмовою Неділею! Нехай це світле свято подарує тепло на серці, добрі думки і ясний, радісний день! Нехай сім'я завжди буде дружна, щаслива і здорова, а доля вбереже від бід!

***

У таке чудове свято бажаю, щоб разом з освяченими гілочками в ваш будинок увійшли благодать, достаток і радість. А душа нехай цвіте і сяє, як весняні квіти. Нехай будуть поруч ті, хто дорогий і коханий. Нехай Господь береже ваш будинок і дарує здоров'я всім його жителям. Мої вітання зі святом!

***

Нехай Бог благословить вас у цей святий день! Бажаємо вам не втрачати надії на краще, нехай з небес на вас спуститься благодать! Нехай в домі будуть спокій і затишок! Вітаємо з Пальмовою Неділею!

***

У це світле весняне свято Пальмової Неділі хочеться побажати всім миру в душі, достатку в домі, чистих прагнень і помислів, а також гармонії з близькими. Нехай разом з освяченими гілочками в ваш будинок увійдуть Ангели й будуть охороняти та берегти вас і вашу сім'ю. Щиро вітаю зі святом!

***

Вітаю з Пальмовою Неділею! Бажаю світлих і чистих почуттів, удачі, везіння, добра і достатку. Нехай підуть з життя сум'яття і сумнів, поступаючись місцем міцному здоров'ю, благословення, миру і любові.

***

Від щирого серця вітаю з Пальмовою Неділею! Нехай Господь дарує благодать, здоров'я і сили. Нехай життєва дорога буде успішною, барвистою, веселою і наповненою. Благополуччя, тепла, весняного настрою, нехай поруч завжди будуть близькі та рідні! З Пальмовою Неділею!

пальмова неділя картинки
pixabay.com

Наші вітання з Пальмовою Неділею!

Також візьміть до уваги молитви у Великий піст, які слід читати у цей період. Ці потужні слова творять справжні дива! Тексти доступні за посиланням.