З Чистим четвергом! Найкращі картинки та привітання своїми словами для рідних людей — українською

Великдень
2 133
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Чистий четвер 2024
Фото: pofoto.club

Зібрали для вас найтепліші поздоровлення до свята Чистий четвер українською мовою

У 2024 році Великий четвер, також відомий як Чистий четвер , випадає на 2 травня. Теплі привітання в прозі, гарні відеопривітання та найкрасивіші картинки, якими можна привітати з цим святом, ви знайдете далі в нашому матеріалі.

Чистий четвер — це саме той день, коли Ісус Христос омив ноги своїм учням перед своїм арештом і встановив таїнство причастя. Спаситель залишив нам це таїнство на спомин про себе та як нагадування про те, що він врятує наші життя, померши на хресті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У Чистий четвер прийнято з раннього ранку митися та прибирати вдома. Віриться, що свято слід зустріти в чистоті, як у власному житті, так і в домі. У цей день можна прочитати молитви на очищення думок і навіть вислати близьким гарні привітання з Чистим четвергом, якими ми, до речі, ділимось нижче!

Привітання з Чистим четвергом — українською

***

Вітаю з Чистим четвергом! Бажаю вам гарно підготуватись до Великодня і привести порядок в домі та душі. Нехай усі ваші справи пройдуть успішно, мрії здійсняться, а в житті завжди буде місце для нових планів.

***

Нехай у Чистий четвер ваша душа буде світлою і прозорою. Очистіть свій будинок від бруду і негативних думок. Нехай атмосфера буде сповнена добра та затишку!

***

Нехай у Чистий четвер вода змиє всі ваші тривоги й печалі, усі негаразди залишають ваш будинок, а в житті лишається лише світле щастя й радість. Нехай ваше серце звільняється від печалей і образ, але не втрачає віру у всі добрі речі!

***

Нехай цей Чистий четвер буде чистим у всіх аспектах! Бажаю чистоти в домі, у вчинках, у серці, у думках та у всьому, що вас оточує! Хай щастя, добро і любов наповняють ваше життя кожен день!

***

Зі святом! Нехай ваше серце буде відкрите до чудес та радощів, які приготував Господь. Пам’ятайте про велику жертву Ісуса в цей день та не переставайте ділитись любов’ю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Чистий четвер, листівки
Фото: Уніан
Чистий четвер, листівки
Фото: Уніан
Чистий четвер, картинки
Фото: ТСН
Чистий четвер, картинки
Фото: ТСН
Чистий четвер, картинки
Фото: ТСН
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А з огляду на те, що Великдень не за горами, пропонуємо вам прочитати наш матеріал про те, що не можна робити у це велике церковне свято. Не пропустіть головні заборони Пасхи.