Початок Великого посту: картинки-привітання зі стартом важливого періоду для християн

Великий піст
1 117
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

початок великого посту листівки
canva.com

По закінченню Масляного тижня починається Великий піст перед Великоднем. Віряни завжди вітають один одного з цим особливим часом

Ми із задоволенням допомагаємо вам поповнити свої запаси оригінального й атмосферного вітального контенту з різних приводів. І ця стаття точно знадобиться усім, хто планує дотримуватися Великого посту 2024. Для економії вашого часу ми публікуємо матеріал, де ви зможете знайти найкращі картинки-привітання з Великим постом та листівки, які в цей понеділок точно мають бути у вас під рукою.

Нагадаємо, що Великий піст, він же й Великодній піст , який починається 18 березня та закінчується 4 травня — один з важливих періодів у християнському календарі. Він символізує підготовку до Пасхи та вшанування Христового страждання, смерті та воскресіння. Значення посту дійсно важко переоцінити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, віряни вважають, що Великий піст сприяє духовному очищенню та покаянню, адже на 48 днів релігійні люди відмовляються від розваг та гастрономічних насолод, щоб сконцентруватися на молитві, покаянні та духовному розвитку. Також Великий піст нагадує християнам про значення милосердя, спонукаючи проявляти свої найкращі риси та творити благі діла.

великий піст картинки
val.ua

З початком Великого посту! Картинки та листівки

У цілому Великий піст допомагає вірянам зосередитися на духовних цінностях, приготувати свої серця до відзначення воскресіння Христового. Отже, це та подія, з якою варто привітати близьких. Далі пропонуємо вашій увазі картинки з початком Великого посту, які ви можете скачати безкоштовно і в гарній якості на цій сторінці.

з початком великого посту картинки
canva.com
з початком великого посту листівки
apostrophe.ua
з початком великого посту привітання листівки
canva.com
початок великого посту картинки
canva.com
з великим постом картинки привітання
canva.com
великий піст картинки листівки
canva.com
привітання з великим постом
canva.com

Відеопривітання з Великим постом

Також для тих, кому більше подобаються відеопривітання, ми ділимося кількома варіантами, як привітати з початком Великого посту українською.

Вітаємо з початком Великого посту!

Також всім, хто планує дотримуватися вимог цього періоду, важливо нагадати собі, що можна їсти та що не можна робити у Великий піст. Корисна інформація вже доступна за посиланням.