Відкрийте для себе нові інтереси та будьте вдячні: 8 правил, які допоможуть стати щасливою в Новому році

Особистісний розвиток
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Новий рік — це завжди чистий аркуш, який дає нам можливість поставити перед собою нові цілі чи позбутися від того, що обтяжує життя. Мода на встановлення новорічних правил та цілей прийшла до нас з американської культури та досить швидко прижилася. Сьогодні багато людей по всьому світу складають свої правила, цілі та плани на майбутній рік. Ми пропонуємо вам зробити те ж саме.

Ці 8 новорічних правил допоможуть вам глибше осмислити свої наміри та знаходити щастя в кожному дні. Зазвичай їх записують перед Новим роком чи після нього, однак взяти до уваги певні поради, якими поділилися на порталі viva.ua, буде корисно вже навіть зараз.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Практикуйте вдячність.  Щодня знаходьте час для задумів про те, за що ви вдячні. Це може значно покращити настрій і ваше ставлення до життя.

2. Дозволяйте собі бути собою. Ставте себе на перше місце і приймайте себе такою, яка ви є. Це не є егоїзмом, а скоріше забезпеченням себе необхідним відпочинком, здоровим сном та таким стилем життя, який вам до вподоби. Працюйте над власним розвитком, не втрачаючи своєї ідентичності.

3. Дбайте про ментальне здоров'я.  Робіть медитації 10 хвилин щодня зранку. Це допоможе подолати стрес, протистояти старінню мозку та збільшити задоволення від життя. Також важливо ввечері вимикати сповіщення на телефон та перед сном займатися тими справами, які приносять вам спокій і радість.

Відкрийте для себе нові інтереси та будьте вдячні: 8 правил, які допоможуть стати щасливою в Новому році - фото №1

4. Турбуйтеся про своє тіло.  Займайтеся фізичною активністю не менше 2-3 разів на тиждень, дотримуйтеся збалансованої дієти з включенням овочів та фруктів. А ще, звісно, пийте багато води!

5. Дозволяйте собі паузи.  Важливо брати короткі перерви під час роботи для оновлення розуму. Вони часто "перезавантажують" нас і полегшують подальшу роботу.

6. Прагніть до балансу.  Життя — це гра в балансі. Спробуйте знайти гармонію між роботою, відпочинком, особистим розвитком та стосунками. Плануйте регулярні зустрічі з подругами для відпочинку та гарного настрою.

7. Будуйте здорові та міцні стосунки.  Відводьте більше часу для родинних взаємин. Намагайтеся виражати свої почуття та слухати інших. А ще не бійтеся конфліктів! Конструктивне вирішення конфліктів допомагає рости та створює стійкі стосунки.

8. Відкривайте для себе нові інтереси.  Розвивайте свою особистість, випробовуючи нові речі. Вивчайте нові навички та захоплення, які приносить радість і збагачують внутрішній світ.

Відкрийте для себе нові інтереси та будьте вдячні: 8 правил, які допоможуть стати щасливою в Новому році - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще настрій та життя покращує читання. Раніше ми писали про 4 хороші книги , з якими можна провести зимовий вечір на самоті. Беріть до уваги!