4 хороші книги, з якими можна провести зимовий вечір на самоті

Особистісний розвиток
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Що може бути приємніше за цікаву книгу? Особливо, коли за вікном холодний зимовий вечір, а ви зручно закуталися у теплу ковдру і обираєте, що почитати , щоб гарно провести час.

Редакція Хочу! підібрала для вас захопливі історії, які змусять вас заглибитися і емоційно переживати за героїв, радіти їх успіхам і дивуватися силі кохання. Ця добірка може змусити полюбити читати навіть тих, хто ніколи не цікавився книгами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Маленька книжка про любов", Ульф Старк  

4 хороші книги, з якими можна провести зимовий вечір на самоті - фото №1

Книга просякнута світлим почуттям любові. Хлопчик Фред навчається у школі, має друзів і переживає першу закоханість у дівчинку Ельсу. Його мама - контролер трамвая, а тато воює на війні. Всі негаразди здаються дуже вадливими, але виявляються дрібними і малозначними. Перед Різдвом всі очікують на диво і Фред не вийняток. До хлопчика приходить розуміння, що справжнє щастя - це коли рідні живі, здорові і знаходяться разом. "Про який різдвяний подарунок ти мрієш? — Про тата, — відповів я. — І шоколадку."

"Дари волхвів", О. Генрі 

4 хороші книги, з якими можна провести зимовий вечір на самоті - фото №2

Це книга про справжні почуття і людські цінності. Молоде подружжя – Джим і Делла довгий час накопичували гроші, щоб придбати один одному цінний подарунок. На жаль, накопичень замало, тому вони пожертвували найцінніше у житті заради свого кохання. Оповідання вважається одним з найкращих різдвяних історій і чудово показує чим здатні пожертвувати люди, які кохають по-справжньому. Гарно показана святкова атмосфера, читаючи книгу стає тепліше і затишно від прояву відданості і любові.

 "Ожинова зима", Сара Джіо

4 хороші книги, з якими можна провести зимовий вечір на самоті - фото №3

Сієтл, 1933 рік. Мати одиначка Віра Рей змушена залишати сина Даніеля одного на ніч, поки працює. Одного разу після зміни вона виявляє, що син зник, а на вулиці лишився тільки іграшковий ведмедик.

У 2010 році у Сієтлі репортер отримує завдання, написати про пізнє травневе похолодання - "ожинову зиму" і про таку ж подію багаторічної давнини, під час якої пропав маленький хлопчик. Вона намагається дізнатися правду, адже сама втратила дитину. Долі двох жінок химерно переплітаються…

"Тринадцята казка", Діана Сеттерфілд 

4 хороші книги, з якими можна провести зимовий вечір на самоті - фото №4

Відома письменниця Віди Вінтер довгий час приховувала свою біографію від широкої публіки, кожного разу вигадуючи нові історії свого життя. Але з приходом старості і численних хвороб вона вирішила відхилити завісу таємничості і записати справжню біографію. Для цієї роботи вона обирає аматорку у жанрі біографії, молоду письменницю Маргарет Лі. Авторка навіть не здогадується з якими привидами і незвичайними історіями їй доведеться зіштовхнутися і працювати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Книги триматимуть читача у напрузі і змусять переживати описані події разом з головними героями. Поки не закінчиться історія, ви не зможете відірватися і не знайдете сили займатися іншими справами. Тому робіть гарячий чай, вмощуйтеся зручніше і прекрасно проводьте зимовий вечір у компанії з книгою .