ТОП-7 книг, що подарують весняний настрій

Особистісний розвиток
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Книги, фото
Фото: lviv.media

Ці книги додадуть фарб у допоки сірі весняні дні

Раніше ми писали, як зробити початок дня максимально продуктивним. Також корисною звичкою можуть стати ранкові читання. З якими книгами варто починати свій день та заряджатися весняним настроєм - підкажемо у цій статті.

На початку весни багато людей відчувають апатію, сум та перебувають у поганому настрої. Щоб покращити ситуацію та “перемикнутися” на позитив, пропонуємо кілька цікавих книг для прочитання.

“Фіалки в березні”, Сара Джіо

Письменниця Емілі Вілсон полишає Нью-Йорк та вирушає на острів Бейнбридж. Це чудова можливість пережити розлучення з чоловіком та творчу кризу. На острові вона зустрічає своє давнє захоплення - Грега, а також знайомиться з Джеком. Хто з них їй подобається більше - Емілі поки не може вирішити. Також письменниця знаходить щоденник своєї родички, з якого дізнається про давню історію.

Книга “Фіалки в березні” Сара Джіо
Фото: vivat.com.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Чоловік на ім'я Уве”, Фредрік Бакман

Відлюдник Уве не бачить просвітку в житті. Але все змінюється, коли по сусідству селиться смішна й надокучлива сімейка. Це перевертає життя Уве й кладе початок великій дружбі.

Книга “Чоловік на ім'я Уве” Фредрік Бакман
Фото: knigolove.ua

“Шоколад”, Джоан Гарріс

Віана Роше та її дочка Анук відкривають у маленькому французькому містечку цукерню. Це не до вподоби місцевому священнику, тож він ставить парафіян перед вибором - церква або шоколад.

Книга “Шоколад” Джоан Гарріс
Фото: bookssecondlife.com.ua

“Кафе на краю світу”, Джон П. Стрелекі

Поставте на паузу щоденну метушню, вирвіться з її тенет та зазирніть до кафе на краю світу. Розгорніть меню та зверніть увагу на останню сторінку з трьома запитаннями, від яких тікали все життя. Ця книга допоможе вам у пошуках відповідей.

Книга “Кафе на краю світу” Джон П. Стрелекі
Фото: akonit.net

“Щоденник книгаря”, Шон Байзелл

В цій книзі описаний рік з життя букіністичної книгарні в Шотландії. Крім того, перед читачем постають безлюдні пагорби, кілометри піщаних пляжів, мальовничі гори й вікторіанські маєтки.

Книга “Щоденник книгаря” Шон Байзелл
Фото: auchan.ua

“Природа всіх речей”, Елізабет Ґілберт

Алма Віттекер випала доля жити в епоху наукових експедицій та революційних просвітницьких ідей. Та чи вдасться їй стати визнаним ботаніком поряд з відомими науковцями-чоловіками? Й куди заведе її спрага до нового?

Книга “Природа всіх речей” Елізабет Ґілберт
Фото: readeat.com

“Саме час знову запалити зірки”, Віржіні Ґрімальді

У момент найбільшої життєвої скрути офіціантка Анна вирішує відправитися подивитися на північне сяйво разом зі своїми двома доньками на родинному судні. Ця подорож змусить їх подолати шлях від цілковитого непорозуміння й відчуженості до справжньої близькості.

Книга “Саме час знову запалити зірки” Віржіні Ґрімальді
Фото: starylev.com.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про ідеї, які змінять ваш світогляд. Що ви повинні зробити хоча б раз у житті - розповідаємо у цій статті .