ТОП-5 українських шоу на YouTube, на які легко "підсісти" вже з першого випуску (ВІДЕО)

Особистісний розвиток
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

Україна на фоні напису "YouTube", картинка
Фото: itvmg.com

Найкрутіші шоу, які і повеселять, і розважать, і чогось нового навчать

Багато людей переконані, що на YouTube “немає нічого вартісного”. Мовляв, там тільки кліпи та музика, тупі російські серіальчики й недалекі програмки, під які можна хіба що килими вибивати, щоб не слухати всілякої дурні. Та насправді це зовсім не так! Ми з впевненістю можемо заявити, що там є чимало вартих уваги шоу та програм, які не тільки цікаві, а ще й доволі таки корисні!

Hochu склав добірку з 5 найкрутіших українських шоу, які вам варто переглянути прямо зараз! 😌

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шоу “MatchMe”

MatchMe – це нове розважально-романтичне шоу, створене ведучим та креатором Мішелем Сайкалі. Саме тут відомі холості блогери та зірки намагаються зустріти кохання всього свого життя.

Головною ідеєю дейтінг-шоу є вибір партнера наосліп. Зірка, яка наразі без пари, спілкується з  трьома потенційними партнерами, які знаходяться за ширмою. Вони проходять раунди, і в результаті зірковий гість чи гостя обирає, з ким піти на побачення, серед трьох учасників, яких не бачить протягом всього шоу.

Зіркові учасники першого сезону: Ксенія Мішина, Міша Крупін, Лера Товстолес, Маша Кондратенко,  Анастасія Ткаченко та Ірина Пістрюга. Дивитись нові випуски можна на каналі “ SAIKALI ”.

Шоу “Ебаут”

Ебаут - це відверте шоу, у якому обговорюють життєві, але табуйовані теми: секс, прийняття тіла, вибір між чайлдфрі та материнством. Місія шоу – показати, що не варто соромитися спілкуватися на складні теми.

Засновницями проєкту є Катерина Мотрич, Наті Авдєєва та Ярослава Кравченко.  Партнерки наголошують, що вони не є експертками в цих темах, а діляться власним досвідом. 

2 роки тому відбулась прем’єра першого випуску під назвою “Жінкам потрібен (тільки) секс”. Тема присвячена жіночому оргазму, культурі згоди та новим реаліям “етикету в стосунках”. Дивитися нові випуски можна на каналі “ Ебаут ”.

Шоу “20:23”

20:23 - це вечірнє розважальне шоу, засновником якого є відомий актор та гуморист Євгеній Янович, він же є і ведучим шоу.

Головна ідея шоу полягає в тому, що ведучий зустрічає цікавих та неординарних особистостей, щоб з іронією, комфортом та сенсами поспілкуватися у неформальній обстановці. Для зйомок шоу, було створено гарний дизайн студії, де кожен гість, незалежно від своєї статусності, хоче розкритися.

Прем’єра першого випуску відбулась у  травні 2023 року. Дивитись нові випуски можна на каналі “ Женя Янович ”.

Шоу  “Дорослі Дівчата”

Дорослі дівчата - це відверте шоу Маші Єфросиніної та Олі Полякової, в  якому вони підіймають цікаві, життєві та актуальні на сьогодні теми для дорослих дівчат. 

Кожен випуск дівчата обговорюють особисте життя і відповідають на незручні питання. Серед головних тем є проблеми жінок, стосунки з чоловіками та дітьми. При цьому ведучі акцентують на тому, що не є експертами в усіх питаннях. Тому вони діляться виключно власним досвідом та відвертими особистими історіями.

Прем’єра першого випуску відбулася 2 роки тому. Дивитись нові випуски можна на каналі “ Маша Єфросиніна ”.

Шоу  “Підкати”

Підкати - це не тільки розважальне, а й романтичне шоу, де хлопці та дівчата показують свої навички підкату одне до одного. А засновниками, ведучими та акторами шоу стали відомі коміки з команди "Леви на Джипі".

У кожному випуску учасники намагаються вразити та зацікавити зіркового гостя, використовуючи незвичні підходи завдяки мові та дії. А зірки в той час оцінюючи їх, обирають переможця найвдалішого підкату.

Випуски завжди потрапляють в тренди, а значить — варті твого перегляду! Дивитись нові випуски на каналі “ ЛЕВИ НА ДЖИПІ ”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про 19 цікавих подкастів українською мовою , які розширять ваші горизонти. Це найвідоміші платформи для навчання, розваг, ведення здорового способу життя, музику, книги тощо.