Найкращі YouTube канали з українськими мультиками

Діти
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Обирайте корисний контент в Інтернеті. До вашої уваги — найцікавіші канали YouTube із повчальними українськими мультфільмами, які сподобаються вашим дітям. Раніше ми писали, як зробити гендер-паті, а тепер розкажемо, що дивитися в Інтернеті.

Для вас — інтернет-канали із якісним відеохостингом для дітей різного віку. Сміливо вмикайте їх за посиланнями та не переживайте за те. Що дивиться ваша малеча.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

UkrAnima.ua

Тут можна знайти мультики і для дітей, і для дорослих. Цікава колекція від “КиївНаукФільм” та “УкрАнімаФільм” підійде для сімейного перегляду. Усі відео — українською мовою.

Найкращі YouTube канали з українськими мультиками - фото №1

“Левенятко”

Цей інтернет-канал функціонує з 2021 року. Маленьке Левенятко із друзями постійно шукають пригоди. Тут будуть історії про дружбу, мир та співчуття — українською мовою.

Найкращі YouTube канали з українськими мультиками - фото №2

“Казки українською”

Даний YouTube-канал публікує мультфільми за мотивами казок. Вони будуть цікаві і дітям, і дорослим. Серед запропонованих — і відомі українські казки, такі як “Лисиця та Журавель”, “Язиката Хвеська”, “Зайчикова хатка”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Найкращі YouTube канали з українськими мультиками - фото №3

“Вантажівочка Льова”

Цей YouTube-канал допоможе вашим малятам пізнавати багато нового та цікавого. Головний герой — вантажівка Льова , який має чимало друзів. Серед них — Капа, Грузик і Лея. Усі разом вони пізнають нове.

Найкращі YouTube канали з українськими мультиками - фото №4

“Телекомпанія Малятко ТВ”

Це — офіційний YouTube канал телекомпанії Малятко TV. Тут ваші діти можуть знайти корисні мультики та найкращі пісні за своїм віком. Весь контент публікується виключно українською мовою.

Найкращі YouTube канали з українськими мультиками - фото №5

“Brave Bunnies українською”

Цей канал стане одним із улюблених для ваших дітей. Тут вони познайомляться із хоробрими зайчиками Бола і Бу. Добірка мультфільмів із цими героями повчальна, весела та цікава.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Найкращі YouTube канали з українськими мультиками - фото №6

Раніше ми писали про книги для підлітків. Для вас — найцікавіша добірка, від якої важко відірватися. Запропоновані книги легко “зайдуть” молодому поколінню.