Не просто підтримати, а ще й підняти настрій: як це зробити, якщо ви далеко від людини

Психологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зіпсувати настрій може найменша дрібничка. Для того, щоб підняти настрій близькій людині не потрібно володіти спеціальними знаннями чи методиками. Якщо не виходить бути поруч для підтримки, головне, мати щире бажання і застосувати свою фантазію.

Коли людина знаходиться на відстані, цілком можливо проявити креативність і відіслати їй листа поштою. Також можна написати електронне повідомлення в соціальних мережах, це буде значно швидше та ефективніше. Як підняти настрій по листуванню, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Не просто підтримати, а ще й підняти настрій: як це зробити, якщо ви далеко від людини - фото №1
  1. Подарунок

Якщо людина знаходиться далеко ви можете відправити подарунок поштою. Або подивитися і інтернеті та замовити доставлення квітів, милого сувеніра чи солодких тістечок там, де зараз перебуває близька людина.

  1. Комплімент

Не шкодуйте приємних слів і компліментів. За допомогою них, ви зможете не лише поліпшити настрій, а й підкреслити переваги та значно підняти самооцінку.

  1. Зацікавлення

Поганий настрій передбачає закритість і відмову від розмови. Розговорити людину можна, якщо ставити питання, які стосуються безпосередньо її справ, хобі, самопочуття та настрою. Це покаже ваше зацікавлення і підкреслить її потребу для вас.

  1. Розвеселити

Спробуйте розсмішити людину за допомогою веселої історії, смішного анекдоту чи потішної картинки. Також спробуйте записати веселе аудіоповідомлення або заспівати жартівливу пісню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Справжні друзі завжди знайдуть спосіб і можливість підтримати людину і підняти їй настрій. Лагідним словом, приємними дрібничками чи відвертою розмовою.