Настільна "Біблія" для підприємців: 5 кращих книг про бізнес

Бізнес та гроші
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото чоловік читає книгу лежачи
Фото: pngtree.com

Найкращі книги про бізнес

Не існує готового сценарію для успішного бізнесу, так, як і неможливо придбати пігулку вічної краси чи молодості. В основі будь-якого успіху закладене бажання розвиватися, зростати, працювати над собою, працювати не покладаючи рук та започатковувати і розвивати у собі корисні звички.

Жодна книга не дасть вам рецепту успішного ведення справ. Але інформація про бізнес, може наштовхнути вас на чудові ідеї, дасть підказку у якому напрямку рухатися та кардинально змінити свій світогляд. Хочу! склав добірку книг про бізнес, яка допоможе відшукати свій правильний шлях та покаже розуміння процесів ведення вдалого бізнесу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Бізнес зі швидкістю думки”, Білл Гейтс

Цю книгу прочитали читачі з понад 60 країн та переклали на 25 мов. Сучасний бізнес - багатокомпонентна система, ключовим елементом якої є використання передових інформаційних технологій. На думку творця Імперії Microsoft Білла Гейтса, тільки своєчасна реструктуризація фірми і створення в ній власної “електронної нервової системи” дозволять їй впевнено почувати себе на ринку сьогодні і сподіватися на значні успіхи, зростання та процвітання завтра.

На фото Білл Гейтс
Фото: youtube

“Багатий тато, бідний тато”, Роберт Кіосакі

Автор книги впевнений, що діти у школі зовсім не отримують відповідні фінансові знання. Роберт Кіосакі мав змогу отримати справді унікальний досвід: на прикладі поведінки двох батьків, що втілюють два типи сучасного світогляду. Ця книга не практичний трактат про успіх і хитрощі ведення бізнесу. Це емоційна історія життя однієї людини, що визначилась з вибором і долає всі труднощі, з якими вона зіткнулась після свого вибору та знайшла оптимальну модель у ставленні до грошей.

На фото книга Роберта Кіосакі
Фото: https://rozetka.com.ua/

“Думай і багатій”, Наполеон Хілл

Книгу прочитали тисячі людей і кожен зміг у ній віднайти корисні речі для себе, застосувати свої здібності і примножити статки. 13 кроків до багатства й успішності від Наполеона Гілла — це дієвий шлях для кожного, хто вирішив не зупинятися і рухатися вперед. Універсальна формула успіху для звичайних людей була виведена після доленосної розмови з знаменитим мультимільйонером та філантропом Ендрю Карнеґі.

На фото книга Думай і багатій
Фото: https://bookclub.ua/

“Найбагатша людина в Вавилоні”, Джорж Клейсон

Книга побудована у формі збірника стародавніх притч, за допомогою яких Джордж Клейсон намагається донести до читача ідеї, принципи і методи, за допомогою яких люди досягають поставлених цілей і багатства понад 1000 років. В основу книги автор поклав знання, які здобував із стародавніх клинописних табличок, виявлених на території Межиріччя. Прості поради, які ідеально працюють в будь-якому суспільстві і в будь-яку епоху. Книга надзвичайно легко читається і сприймається.

На фото книга Найбагатша людина в Вавилоні
Фото: https://prom.ua/

“Моє життя, мої досягнення”, Генрі Форд

Книга познайомить нас з історією життя Генрі Форда, геніального механіка і засновника компанії “Форд мотор компані”. Його революційні ідеї побудови бізнесу заслуговують пошани і заслужили загальне визнання. Головна ідея, до якої автор повертається протягом усього тексту своєї книги, це те, що бізнес повинен служити на благо суспільства і країни в цілому.

На фото книга Генрі Форда
Фото: https://www.vasylyshyn.org.ua/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Багато читати - це розвивати у собі хорошу звичку. Це дає змогу зосередитися на важливих речей, обрати правильну стратегію і саморозвиватися кожного дня.