Як привчити себе відкладати гроші: 5 "золотих" правил економії, які дійсно працюють

Бізнес та гроші
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото монети і банкноти
Фото: 123rf.com

Мати фінансові накопичення завжди корисно

Кожного дня ціни на продукти, комунальні послуги, одяг та транспорт зростають. Іноді доводиться вибирати, що купувати, а від чого краще відмовитися. Потрібно грамотно планувати бюджет, шукати додаткові способи заробляти гроші та дізнаватися нові варіанти економії.

Фінансові експерти The Lazy Trader пропонують цікаві можливості заощаджувати гроші та досягати фінансової стабільності. Які способи економити, щоб не переживати залишитися без копійки, розповідає irishmirror.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цифрове планування бюджету. За допомогою цифрового планувальника вашого бюджету є ідеальним рішенням для управління фінансами протягом дня та допоможе не перевищити ліміт витрат. Його можна налаштовувати та легко змінити відповідно до ваших потреб.

Накопичуйте у скарбничках, які не можна відкривати при потребі. Це чудовий спосіб заощадити гроші та постійне нагадування про ваші фінансові цілі. Скарбничка, яку потрібно розбити, щоб дістати гроші мотивує, надихає та спонукає заповнити її повністю.

Киньте собі виклик. 1c saving challenge — це популярний метод заощадження грошей, який триває 365 днів і передбачає заощадження додаткової копійки щодня. Починайте з копійки та кожного дня додавайте вдвічі більше. Ви здивуєтеся, скільки можна накопичити за рік.

Боріться зі спокусою зняти заощадження. Іноді виникають непередбачені витрати, які потребують грошей, але навіть не думайте знімати гроші з накопичень. Краще при оформленні відразу встановити обмеження неможливості знімати кошти до закінчення депозиту.

Страхуйте життя з молодості. Це вигідно на перспективу, адже вік є найважливішим фактором під час інвестування в страхування життя, оскільки він визначає, високу чи низьку премію ви платите за полісом, оскільки молодша людина зазвичай має краще здоров’я, ніж людина середнього чи літнього віку.

Здійснюйте покупки обдумано .Завжди купуйте за списком у супермаркеті, це дозволить уникнути незапланованих витрат. Супермаркети пропонують переваги карток лояльності, які можуть знижувати ваші покупки на величезні суми. Купуйте гуртом товари по акції.

Сплачуйте кредити вчасно. Коли у вас з’являться кошти, щоб уникнути непотрібних додаткових витрат одразу погашайте кредити. Адже через певний проміжок часу з вас почнуть стягувати плату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як швидко розбагатіти. Кілька важливих порад допоможуть знайти шляхи додаткових доходів.