Не креативні, а смішні: потішні резюме, прочитавши які, захочеться плакати… від сміху!

Бізнес та гроші
846
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Смішні варіанти резюме
Резюме з гумором. Фото: abiturients.inf

Деякі резюме змушують плакати від сміху, а інші просто можуть викликати здивування

Грамотно написане резюме суттєво підвищує шанси на отримання хорошої роботи. Так само як і невдале може знищити всі намагання отримати омріяну вакансію, хоча здавалося, б ви для неї просто створені.

Люди, які проводять співбесіди за час роботи перебачили безліч різноманітних резюме. Серед них були такі, що змушували сміятися, викликали подив і нерозуміння, або ж здавалися написаними роботами з майбутнього. Найсмішніші частинки з потішних резюме ми відшукали на просторах інтернету. Деякі з них здатні суттєво поліпшити ваш настрій, пропонує reddit.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Користувач з ніком u/appdump пише Заява в ресторані, яким я керував кілька років тому: 🙈Попередній досвід: “шкільний кухар” Причина звільнення: “пристрасно пішов”.

🙈Резюме студента на місце бармена і коментар до нього: “Будь ласка, не перевіряйте мене на наркотики”.

🙈Приблизно в 2009-10 роках я отримав резюме, у якому було вказано “Лідер пивної гільдії із кількома пунктами, у яких перераховано його навички лідерства/командної роботи (подібно до того, як ви вказуєте колишнього роботодавця) та можливістю випити 20 літрів пива за один раз.

🙈Все резюме яскраво-жовтим кольором. Неможливо прочитати жодного слова на білому папері. Витрачено купу часу з жахливим результатом.

🙈Молодий чоловік, гарно вбраний з чудовими манерами. Вразив розділ “Хобі”:

  • В'язання з котом

  • Щосуботнього вечора співаю в караоке

  • Готую кукурудзяні кекси, а потім годує ними качок у парку

  • Коментую свої улюблені поєдинки з боротьби

  • Відвідування місцевого стриптиз-клубу та нагородження стриптизерок пронумерованими балами з 10

  • Скейтбординг

Зрештою ми найняли його, він один із наших найкращих працівників.

🙈Хлопець, який нібито мав кілька дипломів, у тому числі аспірантуру, але 3 рази неправильно написав назву свого штату. Не можу повірити, що жоден випускник коледжу не знає, як принаймні запустити перевірку орфографії такого важливого документа, як резюме.

🙈Я отримав резюме, у якому метою людини було заощадити достатньо грошей, щоб опублікувати власну мангу. Весь його досвід був зосереджений навколо манги та перегляду аніме, а фактичного досвіду роботи не було. Він також прикріпив фотографію, на якій себе косплеює як персонажа аніме. Посада була для автодиспетчера.

🙈Попередній досвід роботи заявника:

  • посудомийниця - причина звільнення "посварилася з босом"

  • прибиральниця - причина звільнення "я загубила пилосос"

  • склад - причина звільнення "колеги були злі"

  • складальниця - "посварився з босом"

  • посудомийниця - причина звільнення "бос був злим".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як потрібно вести свої соцмережі , щоб потім не червоніти перед роботодавцем. Адже такі речі зараз активно перевіряються рекрутерами.