Більше не “Нова пошта”: група компаній змінює назву

Важливо знати
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Група компаній “Нова пошта” вирішила змінити назву. З чим це пов’язано і як тепер називатиметься улюблений багатьма логістичний оператор - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua. До речі, у 2023-му свою назву також змінив і Twitter.

“Нова пошта” почала працювати на українському ринку у 2001 році. Після стількох років компанія вирішила змінити свою назву. І навряд чи вона здивує вас своєю оригінальністю.

Відтепер група компаній “Нова пошта” буде називатись група Nova. Як зазначають у компанії, вони вже набагато більше, ніж пошта, тому прибирають це слово у назві та залишають широке, без бар’єрів - NOVA.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Основна мета групи Nova - забезпечити легку доставку будь-чого для життя та бізнесу. Наразі це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому. Усі компанії Nova реалізують спільну стратегію і керуються одними цінностями: Fast -Easy - Safe - Human- Tech - Growth,

- повідомив співвласник групи Nova В'ячеслав Климов.

“Нова пошта” як логістичний оператор залишається з цією назвою (видихайте, тут все стабільно) - ребрендингу та зміни логотипа не буде. Зміни стосуються назви саме групи компаній.

Група компаній Nova складається з таких компаній:

  • “Нова пошта” в Україні. Забезпечує доставку документів, посилок, великих вантажів, а також надає послуги фрахтових перевезень та фулфілменту.

  • Nova Post Europe. Забезпечує доставку документів, посилок та вантажів по Європі, а також між ЄС та Україною. Компанія має свої представництва в 11 країнах.

  • NovaPay. Небанківська фінансова установа, яка розвиває власну міжнародну платіжну систему та надає фінансові послуги приватним клієнтам та бізнесу.

  • Nova Global. Завдяки цій компанії можна замовляти доставку в Україну товарів з різних світових інтернет-магазинів. Також компанія дає можливість українському бізнесу виходити на нові ринки й розвивати експорт своїх товарів до інших частин світу.

  • Supernova Airlines. Компанія надає швидку доставку своїм клієнтам із будь-якої точки світу.

  • ІТ-компанія Nova Digital є виробником вебдодатків та програмного забезпечення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що в Україні обрали слово 2023 року . Воно стосується війни і викликає найбільше дискусій у суспільстві.

Фото: novaposhta.ua