Над Україною пролетить комета Диявола прямо в час Сонячного Затемнення — відео-трансляція

Важливо знати
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Комета і Земля, фото
Фото: Getty Images

Українці можуть стати свідками рідкісного астрологічного феномена

У квітні разом із Повнею українці можуть спостерігати Сонячне Затемнення та інші астрологічні феномени. Раніше ми писали, коли буде Рожевий Місяць, і що він принесе, а тепер розкажемо, коли можна побачити планету Диявола та затемнення.

Повне Сонячне Затемнення люди буде 8 квітня, пише rbc.ua. Наживо його видно не буде, тому бажаючим доведеться дивитися астрологічний феномен по відео — онлайн. Біля затемнення проходитиме комета Диявола, яка візуально буде зеленого кольору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви хочете побачити затемнення, не забудьте про різницю в часі. Відеотрансляція NASA почнеться о 20:00. Саме для України пік затемнення припаде на 20:18.

Що стосується комети Диявола, то вона пролітатиме в цей же час. Її офіційна назва — комета Понса-Брукса. Раніше вона рухалася внутрішньою частиною Сонячної системи. Наразі вона продовжує летіти у сторону Землі після свого розвороту.

Повне Сонячне Затемнення буде видно на території Мексики, США та Канади. Воно триватиме 4 хвилини 27 секунд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, яким знакам Зодіаку пощастить після Затемнення Сонця. Астрологи розповіли, у кого будуть кардинальні, успішні повороти життя.