У квітні Україну накриють снігопади: в які міста прийде "зимова казка"

Важливо знати
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото котик у снігу
Фото: sotni

На початку квітня в Україні очікуються снігові опади

Люди не встигли насолодитися теплими сонячними днями, адже у низці областей незабаром очікуються снігові опади . Початок квітня принесе снігопади, тому розумно продумуйте свій гардероб і плануйте відпочинок на вихідні.

На календарі вже закінчується місяць весни, але зима вперто нагадує про себе. У яких областях можуть випасти снігові опади розповідає apostrophe, з посиланням на дані   ресурсу Ventusky.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Снігові опади можна чекати на заході України, Івано-Франківській та Львівській областях, Карпатах, вночі з 6 на 7 квітня. Досить сильний сніг, місцями до 9 см буде у гірськолижних курортах Славському та Сколе у Львівській області. Це можливість насолодитися гірськолижним відпочином довше. Снігопад передбачається також у Надвірній, Коломиї, Долині, Калуші, Стриї, Дрогобичі та Самборі.

На фото карта з прогнозом погоди
Фото: ventusky.com

Вранці сніг поступово переміщуватиметься до Івано-Франківської області. Можна очікувати, що сніги випадуть до 6 сантиметрів.

На фото карта з прогнозом погоди
Фото: ventusky.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми повідомляли, якою буде погода навесні 2024 року . Очікувати заморозків чи стабільного тепла, розповідають бабак та синоптики.