Не ховайте парасольки: якою буде погода на Великдень 2024

Важливо знати
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото кошик пасхальний
Фото: uainfo

Чи дозволить погода насолодитися Великоднем?

На Великдень завжди хочеться, щоб світило сонце і можна було прогулюватися без верхнього одягу. Поки погода приносить радість теплими днями, але чи продовжиться це далі, розповідаємо.

До Великодня вся Україна продовжує перебувати у зоні підвищеного тиску, майже скрізь тепло, сухо та без дощу. А ось після 5 травня очікується зміна погоди у західних та північних областях та дощі, які поширяться по всі країні вже у понеділок, розповідає в ефірі “Суспільного” синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У понеділок та вівторок у більшості областей, окрім південного сходу очікуємо на надходження атмосферного фронту, який більш інтенсивно продовжить свій вплив на більшу частину територій України та у багатьох регіонах будуть короткочасні, нетривалі дощі, які характерні для теплого періоду.

Така погода буде зберігатися 7-8 травня, а в вже з 9 травня вже впливатиме антициклон, якій надійде з півночі. Погода буде без опадів, але очікується незначне зниження температури. Виходячи з прогнозів Обливаний понеділок таки підтвердить свою назву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чи буде вихідний на 6 травня. Скільки днів цього року відпочиватимуть українці на Великдень.