Якою буде весна 2024 року в Україні? Прогноз погоди від знаменитого бабака та синоптиків

Важливо знати
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вас цікавить прогноз погоди на весну 2024 року? Бабак Тимко віщує теплу погоду , а ось синоптики не зовсім погоджуються з таким передбаченням. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі на HOCHU.ua!

2 лютого, в День бабака , свій прогноз погоди зробив відомий бабак Тимко. Звірятко не побачило своєї тіні, тож, згідно з прикметами, нас чекає тепла весна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Згідно з прогнозом бабака, весна 2024 року має бути класичною — стабільною та теплою. Сонячні дні прийдуть через 6 тижнів.

Синоптики з цим прогнозом не зовсім погоджуються. На порталі wisemeteo.com пишуть , що погода весною 2024 року буде прохолодною та сухою. В Києві очікується спокійна кліматична ситуація, яка буде характеризуватися низьким температурним фоном і відсутністю великої кількості опадів. Друга половина сезону буде вже теплішою.

Якою буде весна 2024 року в Україні? Прогноз погоди від знаменитого бабака та синоптиків - фото №1
Фото: wisemeteo.com

Середня температура весняного сезону складе 10°C, що нижче торішніх показників. А максимальні температурні показники по місяцях будуть наступними: березень — 14°C, квітень — 18°C, травень — 24°C. Кількість днів з опадами весною становитиме близько 14 днів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадуємо, що весна вже не за горами, тож зовсім скоро ми з вами будемо переводити годинники. Не пропустіть дату повернення літнього часу в Україну.