Місячний календар стрижок та фарбувань на листопад 2023 року: вдалі та невдалі дні для експериментів із зачіскою

Езотерика та астрологія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

До початку нового місяця залишилися лічені дні, тож варто вже потроху складати плани на цей відрізок часу. Про головні свята листопада ми вже вам розповідали, однак не можна оминути й тему краси, адже вона відіграє важливу роль в житті кожної жінки. Пропонуємо вам переглянути місячний календар стрижок та фарбування волосся на жовтень, щоб знати, в які дні ви можете отримати вдалу зачіску, а коли похід до перукаря може закінчитися не найкращим чином.

Здавна люди володіли знаннями про вплив Місяця на наше життя. Жінки використовували ці знання не тільки в господарстві, але й в питання догляду за собою, адже Місяця має потужний вплив на ріст і стан нашого волосся. Та й сама собою стрижка волосся не лише створює — це історія не тільки про нову зачіску, а радше потужний фактор змін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Слідкуючи за рекомендаціями місячного календаря стрижок на листопад 2023 року, ви зможете вибрати найбільш вдалий та ефективний день для відвідування салону краси. У такі дні вплив Місяця не лише не завдасть шкоди волоссю, але й принесе вам удачу!​​​​​​

Місячний календар на листопад 2023: коли стригти волосся

Вдалі дні для стрижки —  4, 7, 15 листопада . Згідно з місячним календарем, саме в ці дати ви можете сміливо відвідати салон або перукарню, адже вплив Місяця буде позитивним, а результат перевершить ваші очікування.

Зауважте, що за місячним календарем стрижок на листопад 2023 року, похід до перукаря у ці дати позитивно вплине не лише на стан вашого волосся, але й на ваше фінансове становище. Ваші локони наповняться енергією та життєвою силою, а ви відчуєте нові потоки фінансового успіху.

Місячний календар на листопад 2023: коли не рекомендується стригти волосся

3, 12, 30 листопада — це несприятливі дні для стрижки волосся. Згідно з місячним календарем на листопад 2023 року, візит до перукаря у ці дати може призвести до небажаних наслідків. Існує ризик натрапити на несумлінного фахівця, який може пошкодити вашу зачіску одним рухом, і зіпсує вашу енергетику.

Місячний календар стрижок та фарбувань на листопад 2023 року: вдалі та невдалі дні для експериментів із зачіскою - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Місячний календар на листопад 2023: вдалі дні для фарбування волосся

Коли фарбувати волосся? Вдалі дні для цієї процедури —  4, 16, 18 і 25 листопада . У ці дні результат вашого візиту до перукаря перевершить всі ваші очікування. Колір пасуватиме вам та виглядатиме дуже ефектно. Та й фарба не зашкодить вашому волоссю, але зробить його більш шовковистим і блискучим.

Зокрема, варто виділити дату 25 листопада , яка має величезну енергетичну силу. Змінюючи свій образ в цей день, ви не лише покращите свій зовнішній вигляд, але й зможете привернути увагу у сфері особистих відносин. Ваша нова зачіска додасть вам впевненості та привабливості. Не проґавте цей момент!

Місячний календар на листопад 2023: невдалі дні для фарбування волосся

Місячний календар краси на листопад 2023 року говорить, що  3, 12, 30 листопада  — це несприятливі дні для фарбування волосся. Візит до перукаря в ці дати може призвести до небажаних результатів — пошкодження волосся, нерівний колір та швидке вимивання відтінку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, якщо вас цікавить тема езотерики, не пропустіть гороскоп на листопад 2023 року. Дізнайтеся, що зірки приготували для нас цього місяця!