Робимо оберіг своїми руками: заряджаємо енергією та кодуємо рунами

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Наші пращури знали, що найсильніший амулет — це той, що зробленим власноруч. Його можна правильно закодувати, аби він завжди працював на благо господаря. Раніше ми писали, які забобони з минулого не варто сприймати серйозно, а тепер розкажемо, як зробити сильний оберіг.

Обереги слугують не лише для захисту, пише ukr.media. Вони здатні відновлювати сили, чистити енергетичне поле та покращувати настрій. Одним із найпопулярніших вважався амулет із монети. Його потрібно робити на Молодий Місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Правила створення амулету:

1. Обираємо монету

Виберіть серед монет свою улюблену. Наприклад, це може бути колекційна монета. Амулет повинен мати особливе зображення. Наприклад, конюшину чи важливий для вас образ.

Робимо оберіг своїми руками: заряджаємо енергією та кодуємо рунами - фото №1

 2. Очищення монети

Перед тим, як перетворити монету на талісман, потрібно її енергетично очистити. Промийте монету під проточною водою, уявляючи, як із неї змивається весь негатив.

3. Заряджаємо монету

Візьміть монету в свої руки та уявіть навколо себе захисну оболонку. Візуалізуйте, що до вас не може наблизитися ніяка нечисть, ніякі вроки та заздрощі. Натомість до вас притягуються удача, взаємне кохання, здійснення мрій та гроші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

4. Кодування знаками

Ви можете додати на амулет символи та руни. Оберіть, які для вас найбажаніші у цей період життя. Намалюйте цей знак на монеті.

Раніше ми писали, чому не можна дивитися на Молодик. Езотерики розповіли, яка небезпека чекає сміливців, котрі нехтують таким правилом.

Фото: Pinterest