Куди летить душа на 3, 9 і 40 день?

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Перед тим, як потрапити на небеса, душа проходить певні етапи. Саме тому так важливо молитися на 3, 9 і 40 день після смерті людини. Раніше ми писали, чому не можна дивитися на Повний Місяць, а тепер розкажемо, чим особливі вищевказані дні.

Поминати померлих на 3, 9 і 40 день пов'язують із одкровенням, яке отримав від ангела преподобний Макарій Олександрійський у IV столітті, пише kp.ua . У ці дні душа потребує особливої підтримки. Люди моляться, аби Господь помилував душу і взяв до Себе у рай.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перші 3 дні душа літає зі своїм янголом-охоронцем усюди, де бажає. Вона може відвідувати різні місця і бачити людей.

На 3-й день ангели приводять душу на поклоніння Богу. Після цього душа направляється до раю, бачить, як живуть святі, яким є рай.

На 9-й день душу знову приводять на поклон до Бога. Після цього її відправляють у пекло, і вона знаходиться там до 40 дня. Душа бачить всі кола пекла, нечисть, і тих, хто грішив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На 40-й день душу третій раз ведуть до Бога на поклон. Саме тоді Всевишній визначає, куди потрапить душа померлого. Там вона буде перебувати до Страшного Суду, коли прийде Ісус та настане кінець цього світу.

Раніше ми писали, як правильно одягнути наречену, аби її не змогли зурочити. Езотерики розповіли, чи дійсно весільна сукня повинна мати деталь синього кольору.

Фото: Freepik