Активуємо енергетичні зони фен-шуй за допомогою вазонів

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Кожна сторона світу має свою стихію. Цей принцип працює як у природі, так і в оселі. Езотерики розповіли, як активувати зони фен-шуй за допомогою домашніх рослин. Раніше ми писали, яку стихію має кожна сторона світу, а тепер розкажемо, які вазони активують енергетичні канали.

Езотерики розповіли, що домашні рослини здатні своїм біополем “ремонтувати” енергетику дому та розблоковувати енергетичні канали фінансів, здоров'я, кохання і благополуччя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
  • Активація зони вогню: червона герань, яскраві фіалки, примула.

  • Активація зони дерева: кипарис, троянди блідого кольору.

  • Активація зони води: цикламен.

  • Активація зони землі: примула

  • Активація зони металу: кактус.

Активуємо енергетичні зони фен-шуй за допомогою вазонів - фото №1

Ставити рослини потрібно відповідно до місця, де проходить енергетична стихія фен-шуй. Зверніть увагу на те, що вазони не можуть бути у ванній кімнаті. Саме тут відбувається конфлікт енергетичних структур, які призводять до викиду усього блага в стічну трубу.

Загалом до стихії вогню відносяться рослини, які квітнуть. До стихії землі — вазони, що мають жовті квіти або цупке листя. До стихії дерева відносяться соковиті, товсті листки та зелені рослини, які не квітнуть. До стихії металу і води — рослини із білими, блакитними чи фіолетовими квітами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Активуємо енергетичні зони фен-шуй за допомогою вазонів - фото №2

Раніше ми писали, як розпізнати порчу та ім'я людини, яка її робила. Здавна люди знали безпечні способи, які повернуть чорну магію замовнику.

Фото: Pinterest