Не одягайте сережки уві сні: віщуни розтлумачили, що може статися

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Прикраси уві сні зазвичай попереджають про певні події в реальності. Усе залежить від того, який саме аксесуар вам наснився. Раніше ми писали, до чого сниться золото, а тепер розкажемо, як розтлумачити сон про сережки.

Пригадайте, де ви бачили сережки, і якими вони були, пише gumoreska.in.ua. Ви одягали їх чи купували? Від таких деталей залежить правильне тлумачення сну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ясновидиця Вангелія у своєму соннику зазначала, що сережки із алмазом сняться до багатства. Якщо камінь пошкоджений, готуйтеся до сварки з коханою людиною. Сережки зі смарагдом уві сні знаменують доленосні події.

За сонником Хассе, сережки є символом заступництва. Якщо ви були у сережках, це знак успіху в справах. Купувати сережки — до неповаги у вашу сторону. Срібні сережки попереджають про глобальні зміни у житті. Якщо ця прикраса була із рубіновим камінням, чекайте щастя і радість, із сапфірами — до раптових ситуацій, які можуть збити вас з толку.

Якщо ви побачили уві сні 1 сережку — знак того, що скоро ви зустрінете свою долю. А пара цих прикрас попереджає, що доведеться зробити вибір між кавалерами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як розшифрувати сон про срібло. Віщуни розповіли, хто знаходиться під захистом Небес, а кому варто змінити свою поведінку.

Фото: Pinterest