Зносило вітром уві сні? Ванга розповіла, до чого це

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо вам наснився сильний вітер, і ви відчували, неначе він збиває вас із ніг, зверніть увагу на тлумачення такого сну. Раніше ми писали про ясновидицю Вангелію, а тепер розкажемо, як віщунка розшифровувала таке сновидіння.

Пригадайте деталі свого сну, пише sonnik.net.ua. Вітер був приємним, чи ви бачили ураган? Які емоції вас переповнювали: страх, холод чи ви мали гарний настрій?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наші пращури вважали, що вітер може зупиняти сновидця, підштовхувати до чогось або попереджати про зміни. Важливо пригадати свій настрій уві сні. Якщо вітер штовхав вас у спину, значить варто не боятися іти вперед і реалізовувати задумане. Якщо ви не могли іти — знак того, що попереду небезпека.

Ванга розповідала, що ураган уві сні попереджає про смерть когось із близьких. Якщо ви бачили, як ураган валить дерева, зверніть увагу на свої таланти. Ви маєте унікальні здібності, завдяки яким реально кардинально змінити своє життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо в сновидінні ураган ламав вербу, вас чекає нове знайомство. Не нехтуйте ним. Це буде або щира дружба, або серйозні, щасливі стосунки.

Раніше ми писали, до чого сниться злива. Езотерики розповіли, для кого цей сон означає захист, а кому варто подумати про свою поведінку та оточуючих.

Фото: Pinterest