Талісман прийшов до сновидця: віщуни розтлумачили сон про сапфір

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна сапфір вважається одним із найсильніших талісманів. Він захищає від впливу чорної магії та посилює енергію життя свого господаря. Єдині, кому заборонено носити цей камінь, — Козороги. Та що означає, якщо раптово сапфір став головним елементом сновидіння?

Наші пращури вірили, що сапфір, який наснився, сам прийшов до людини, аби зняти дію будь-якої магії навіть найсильніших чаклунів. Езотерики асоціюють такий сон із коханням та багатством. Аби правильно тлумачити побачене, пригадайте усі нюанси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо сапфір був у каблучці, це знак фатального кохання або самопожертви. І чим ближче біля вас була ця прикраса, тим скоріше здійсниться значення сну. Якщо ви випадково знайшли сапфір, зверніть увагу на вашу гармонію із власним “я”. Час зайнятися саморозвитком і віднайти душевну гармонію.

Хассе у своєму соннику зазначає, що сапфір попереджає сновидця про необдумані вчинки. Варто обережно планувати майбутнє. Міллер вважає, що сапфір знаменує виграш. Якщо самоцвіт наснився жінці, їй варто бути більш вимогливою до свого коханого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, до чого сниться бурштин. Віщуни розповіли, кому таке сновидіння є оберегом, а кому варто змінити свою поведінку.

Фото: Pinterest