Вас переслідують пожежі, крадіжки та підтоплення? Стихія Металу в оселі втратила захист

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Згідно з вченнями фен-шуй, є 5 стихій, що панують в кожній оселі. Їх визначають за допомогою сторін світу. Якщо буде дисгармонія однієї із зон, це одразу відчують господарі.

Якщо вхід у кімнату — зі сторони сходу або південного сходу, значить стихія цього приміщення прямо перед вами — на протилежній стороні. Отож, це — Метал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Слабка зона Металу провокує небезпечні ситуації. В такому домі страшно жити. Можуть бути часті крадіжки, пожежі або протікатимуть труби. Це означає, що стихія Металу не захищає дім.

Занадто сильна енергія Металу теж негативна. Господарі дому стають занадто обережними і втрачають довіру одне до одного. Вони постійно всіх у всьому підозрюють і на цьому фоні у них з'являється параноя.

Як посилити зону Металу

Найкраще додають енергії та могутності цій стихії рослини із колючками. Наприклад, кактуси, троянди або шипшина. Езотерики рекомендують саме кактуси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вас переслідують пожежі, крадіжки та підтоплення? Стихія Металу в оселі втратила захист - фото №1

Як послабити зону Металу

Надлишок енергії гармонізує та перетворює в гармонію азалія. Ця квітка притягує ніжність, затишок і сімейне тепло. А ще ця домашня рослина заспокоює енергію простору та дарує натхнення.

Вас переслідують пожежі, крадіжки та підтоплення? Стихія Металу в оселі втратила захист - фото №2

Раніше ми писали, як гармонізувати зону Землі. Езотерики розповіли, яка квітка допоможе відновити енергетику приміщення.

Фото: Pinterest