Найважливіші роки життя кожного знаку Зодіаку: в якому віці ви маєте шанс змінити свою долю?

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Доленосні роки - поняття дуже цікаве. У нумерології такими вважаються річні періоди життя люди, коли в неї виникає особливо багато шансів змінити свою долю. Причому зазвичай ідеться про зміни позитивні. Однак і від необдуманих рішень слід триматися подалі.

Які роки життя є найважливішими для кожного знака Зодіаку, розповідає Ukr.Media. Також ділимося порадами, на що звернути особливу увагу у той чи інший період свого життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ОВЕН

Найважливіші роки життя кожного знаку Зодіаку: в якому віці ви маєте шанс змінити свою долю? - фото №1

Доленосні роки для Овна зазвичай приносять позитивні зміни. Все хороше у їхньому житті з'являється раптово, тож підготуватися як слід не вийде. Головна порада астрологів звучить так: не відкидайте можливостей, які дарує вам доля. У найголовніші роки свого життя ви можете отримати бажану посаду та кар'єрне зростання, хоч і здавалося, що надії марні; а ще - ідеальний шлюб.

Йдеться про такий вік: 20, 31, 35, 43, 47, 58, 60 та 66 років.

ТЕЛЕЦЬ

Найважливіші роки життя кожного знаку Зодіаку: в якому віці ви маєте шанс змінити свою долю? - фото №2

Юність у цього знака Зодіаку зазвичай не дуже приємна: до 20 років він стикається з безліччю труднощів у різних сферах життя. Однак, щойно цей рубіж буде пройдено, доля щедро винагородить тих, хто не здався і готовий приймати дари. Особливо щастить Тельцям після 30-річчя.

Головні роки у житті Тельця: 17, 23, 25, 30, 35, 39, 51, 60 та 64 роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

БЛИЗНЯТА

Найважливіші роки життя кожного знаку Зодіаку: в якому віці ви маєте шанс змінити свою долю? - фото №3

Напередодні своїх найголовніших років у  житті цей знак почувається ніяково і навіть дещо тривожно. Нічого поганого у цьому насправді немає: таким чином Всесвіт налаштовує Близнят на хвилю змін. Головне у такі періоди не робити дурниць й утриматися від дуже ризикованих витівок.

Доленосні роки: 20, 36, 40, 52, 64, 70 і 80 років.

РАК

Найважливіші роки життя кожного знаку Зодіаку: в якому віці ви маєте шанс змінити свою долю? - фото №4

Для Раків протягом усього життя приготовано чимало сюрпризів. І, на жаль, частіше всього вони не дуже приємні. Тож їм, коли настає особливий доленосний період, потрібно триматися на позитиві: така енергетика допоможе привернути до себе щастя та удачу й отримати бажане, на відміну від постійного незадоволення та самобичування.

Головні роки у житті Рака : 30, 35, 40, 45, 50, 60 та 75.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ЛЕВ

Найважливіші роки життя кожного знаку Зодіаку: в якому віці ви маєте шанс змінити свою долю? - фото №5

Представники цього знака Зодіаку - справжні господарі свого життя. З цими людьми буває досить складно спілкуватися, однак вони знають чого хочуть, тож сміливо можуть називати себе улюбленцями долі.

Найважливіші роки у житті Лева: 36, 43, 57, 60 та 79.

ДІВА

Найважливіші роки життя кожного знаку Зодіаку: в якому віці ви маєте шанс змінити свою долю? - фото №6

Сказати, що Дівам особливо щастить по життю, було б брехнею. На їхню долю зазвичай випадає немало випробувань і стосується це як особистого життя, так і професійної сфери та фінансів. У свої доленосні роки життя вони мають бути особливо уважними, щоб не припуститися критичної помилки.

Головними роками у житті для Дів є 21, 27, 31, 43 та 50 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ТЕРЕЗИ

Найважливіші роки життя кожного знаку Зодіаку: в якому віці ви маєте шанс змінити свою долю? - фото №7

Зміни на краще очікують на Терезів досить часто. Не винятком є і їхні доленосні періоди. Саме в ці роки на цей знак Зодіаку чекає кохання усього їхнього життя, крупний виграш у лотерею, переїзд або ж робота мрії.

Доленосні роки для Терезів : 23, 35, 40, 46, 56, 64 та 72 роки.

СКОРПІОН

Найважливіші роки життя кожного знаку Зодіаку: в якому віці ви маєте шанс змінити свою долю? - фото №8

Скорпіони - з-поміж тих, хто сам формує свою долю. Змінити її вони можуть у будь-який момент, якщо тільки забажають цього самі. Однак є періоди, в які Скорпіону потрібно бути максимально уважним: у ці роки життя запровадити у своєму житті важливі зміни буде набагато простіше. Головне у цей період - зосереджуватися на власному рості та розвитку і повністю поринати у саморозвиток.

Доленосні роки життя: 24, 32 49, 50, 64 та 74 роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

СТРІЛЕЦЬ

Найважливіші роки життя кожного знаку Зодіаку: в якому віці ви маєте шанс змінити свою долю? - фото №9

Грандіозні зміни на краще очікують на Стрільців всього кілька разів за життя. Зазвичай, якщо йдеться про щось хороше, то зміни несуттєві. А от проблеми бувають дуже навіть відчутними. Натворити "щось не те" у них найбільше шансів саме у свої доленосні роки. Особливо успішною у цього знака вважається друга половина життя - після досягнення 40-річчя.

Найважливіші роки у житті Стрільця: 24, 35, 39, 40, 43, 53, 59, 68 та 75 років.

КОЗОРІГ

Найважливіші роки життя кожного знаку Зодіаку: в якому віці ви маєте шанс змінити свою долю? - фото №10

Всесвіт постійно випробовує Козорогів на міцність. На їхню долю випадає немало труднощів. І з ними вони насправді здатні впоратися, якщо матимуть достатньо мудрості перестати намагатися довести всім навколо, що вони самодостатні й не потребують сторонньої допомоги. В іншому разі все життя цього знака Зодіаку перетворюється на постійну боротьбу за місце під сонцем.

Доленосні роки : 21, 33, 36, 33, 41, 53 та 57.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ВОДОЛІЙ

Найважливіші роки життя кожного знаку Зодіаку: в якому віці ви маєте шанс змінити свою долю? - фото №11

Цей знак Зодіаку досить холодно ставиться до думки, що може сам керувати своїм життям. Водолію здається, що світ несправедливий і від нього нічого особливо не залежить. Але це зовсім не так! І саме у свої найважливіші роки життя ви можете у цьому переконатися! Просто будьте відкриті до "нових пропозицій", які вам підкидатиме доля.

Доленосні роки для Водолія : 22, 24, 32, 42, 48, 50, 64 та 72.

РИБИ

Найважливіші роки життя кожного знаку Зодіаку: в якому віці ви маєте шанс змінити свою долю? - фото №12

Емоційні Риби завжди бурхливо реагують на будь-які зміни у житті. Причому це рівною мірою стосується як чогось хорошого, так і поганого. Вам краще почати спокійніше ставитися до "американських гірок", які є у житті кожного. А в свої доленосні роки спробувати облаштувати собі повноцінне життя - без зайвих стресів та переживань через дрібниці та речі, які взагалі вас не стосуються.

Найважливіші роки життя Риб: 24, 30, 33, 45, 47, 55 та 60 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та феншуй, не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Те саме стосується народних прикмет і вірувань. Цей матеріал має суто розважальний характер.

Раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку особливо пощастить у 2024 році . Рік Зеленого Дерев'яного Дракона обіцяє бути дуже цікавим, а на його прихильність 100%-во можуть розраховувати ті, хто звик брати на себе відповідальність!