Відкритий Портал у грудні: що принесе 12.12 для кожного знаку Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

У грудні відбудеться унікальне астрологічне явище. Це — дзеркальна дата 12.12, в якій навіть одне число уже має потужну енергетику. Раніше ми писали, хто по гороскопу — найромантичніший, а тепер розкажемо, що принесе цей день різним знакам Зодіаку.

Астрологи розповідають, що 12 грудня 2023 відкриються енергетичні ворота до розуміння і самопізнання, пише spiritualify.org. Завіса між фізичним і духовним світами стане тоншою. Містичну силу цього дня відчує кожен знак Зодіаку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Овен

Енергія Порталу 12.12 стимулює до хоробрості та перших кроків у сторону здійснення мрій. Всесвіт підтримає ваші амбіції. Вкладіть свою енергію на проекти та цілі, які дійсно мають для вас значення.

Телець

У цей день ви відчуєте неабиякий зв'язок зі своїми справжніми мріями та цінностями. Вам захочеться затишку, комфорту і безпеки. Приділіть час для самоаналізу, який допоможе налаштуватися на гармонію.

Відкритий Портал у грудні: що принесе 12.12 для кожного знаку Зодіаку - фото №1

Близнюки

Портал 12.12 дасть ще більше сили для процвітання, комунікації та фінансового успіху. Попереду — нові хобі, цікаві проекти і мрії, про які ви навіть не думали. Будьте відкритими до кардинальних змін.

Рак

Портал 12.12 відкриває вам шлях до занурення у свої найпотаємніші почуття. У цей день ваша інтуїція буде, як ніколи, сильною. Направте свою енергію для самозцілення і відпустіть минуле.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лев

Цей день подарує вам життєву енергію та натхнення. Ви будете мати стільки мотивації, що легко почнете новий проект, який у майбутньому принесе хороші гроші. Не забувайте про смиренність і відповідальність.

Відкритий Портал у грудні: що принесе 12.12 для кожного знаку Зодіаку - фото №2

Діва

Енергія Порталу 12.12 резонує із вродженим прагненням Діви до порядку і ясності. Це час, коли можна проявити свою природну схильність до організації. Займіться своїм духовним ростом.

Терези

У цей день Терезам варто подумати про свій майбутній напрямок і мету життя. Використайте 12 грудня для того, щоб узгодити свої дії з найглибшими цінностями і мріями. Енергії Порталу підтримають у рішеннях, які подарують гармонію та баланс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скорпіона

Портал 12.12 посилить ваші інтуїтивні здібності. Довіртеся своїм інстинктам і придивіться до свого оточення: не всі друзі справжні та щирі. Подбайте про власний затишок і комфорт.

Відкритий Портал у грудні: що принесе 12.12 для кожного знаку Зодіаку - фото №3

Стрілець

У цей день подумайте про напрямок і мету свого життя. Що іще можна зробити, аби стало краще? Не забудьте про самоаналіз. Він підкаже шлях до здійснення мрії.

Козорог

Портал 12.12 допоможе переоцінити ваші цілі та амбіції. Подумайте, чи дійсно ваша робота відповідає вашому призначенню та мріям. Не бійтеся почати щось нове.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водолій

Ви відчуєте себе самодостатніми та успішними. Ваша інтуїція більше вас не підводить, тому час розслабитися і зайнятися саморозвитком. Попереду — цікавий шлях до здійснення планів.

Відкритий Портал у грудні: що принесе 12.12 для кожного знаку Зодіаку - фото №4

Риби

У цей день варто довіритися своїй інтуїції. Ви маєте час зануритися у свій внутрішній світ. Це період, коли сни можуть стати більш яскравими, а межа між реальністю і потойбічним світом розмивається, відкриваючи осяяння і істини, які раніше були приховані.

Раніше ми писали про дзеркальну дату 12.12.2023. Астрологи розповіли, чого боятися кожному знаку Зодіаку.

Фото: Pinterest