4 секрети фен-шуй, які покращать вашу робочу атмосферу й допоможуть заробляти набагато більше

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Східні майстри фен-шуй багато знають про енергетичні потоки, які нас оточують, і з радістю діляться своїми секретними техніками, які допомагають залучити в життя любов, гроші чи удачу -  в залежності від того, чого саме вам бракує. Раніше ми розповідали, як облаштувати інтер'єр оселі по фен-шуй, щоб відкрити для себе потоки багатства, а тепер розкажемо про кілька секретів, які покращать вашу робочу атмосферу.

"Таємними" знаннями, якими володіє обмежене коло людей, ділиться сайт knowinsiders . Пропонуємо і вам спробувати скористатися можливістю змінити своє життя, просто правильно підібравши речі, які вас постійно оточують  на робочому місці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Красиві картини приносять удачу

4 секрети фен-шуй, які покращать вашу робочу атмосферу й допоможуть заробляти набагато більше - фото №1
Фото: art-holst.com.ua

Згідно з ученнями фен-шуй, повітряне поле в офісі зазвичай "жорсткіше", ніж вдома, тому гарний малюнок допоможе його пом'якшити та мінімізувати його негативний вплив. Рекомендується обирати картини з яскравими, повітряними кольорами та уникати вибору картин з темними кольорами, зображень звірів або страшних, моторошних картин.

2. Яскраве робоче світло освітлює і ваше майбутнє

4 секрети фен-шуй, які покращать вашу робочу атмосферу й допоможуть заробляти набагато більше - фото №2
Фото: texty.org.ua

Світло має значний вплив на позитивну і негативну енергетику вашого робочого простору. Тому старайтеся робити так, щоб ваше робоче місце завжди було гарно освітлене і лампа стояла у підходящому місці, нічим не завалена, як це часто буває.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

3. Не залишайте безлад ліворуч від себе

4 секрети фен-шуй, які покращать вашу робочу атмосферу й допоможуть заробляти набагато більше - фото №3

Фен-шуй визначає, що ліва рука дуже важлива: права - віддає, а ліва - отримує. Саме тому по ліву руку від нас не повинно бути безладу. Це може "вбити" позитивну енергію та погано позначитись на вашій кар'єрі.

4. Зелений колір притягує удачу

4 секрети фен-шуй, які покращать вашу робочу атмосферу й допоможуть заробляти набагато більше - фото №4
Фото: pinterest

У цьому випадку йдеться насамперед про живі рослини. Оточіть себе кімнатними квітами з красивим зеленим листям - вони даруватимуть вам спокій та концентрацію і приманюватимуть удачу. Експерти фен-шуй радять обирати для офісу рослину, яка відповідає за фінансове благополуччя. Це може бути грошове дерево (товстянка), герань, пуансетія (молочай-різдвяник або Різдвяна зірка), орхідея абощо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про 3 правила Всесвіту, які допоможуть залучити у життя енергію достатку . Ці правила діють безвідмовно, навіть якщо ви в них поки що не вірите.