Час завершувати справи: універсальний гороскоп на кінець 2023 року

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Новий 2024 рік вважається високосним. У цей період не можна купувати дорогі речі, відкривати бізнес починати нові серйозні проекти, переїжджати або реєструвати шлюб. Раніше ми писали які знаки Зодіаку кардинально змінять своє життя у 2024 році, а тепер розкажемо, які справи потрібно завершити у старому 2023.

Астрологи розповіли, чому потрібно завершити усі свої недороблені справи у 2023 році. Якщо ж ви дуже мрієте про відкриття бізнесу, зміну професії чи якісь інші кардинальні повороти в житті, зробіть це в грудні. Встигніть почати нове, навіть якщо на календарі буде 31 число.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сфера кохання

Якщо ви одинокі і зустрінете свою половинку в 2024 році, це — кармічний партнер. У результаті такого знайомства ваше кохання може завершитися рівно через 4 роки. А ось зустріч із половинкою у 2023 — хороший знак. Ймовірно, ваші стосунки переростуть у міцну сім'ю, але не вступайте у шлюб у 2024 році.

Сфера фінансів

Якщо у вас є робота і ви хочете її поміняти, зробіть це у 2023 році. З настанням високосного періоду не потрібно робити кардинальних змін у такій сфері, яка стосується фінансів, оскільки весь рік ви можете міняти роботу ледве не щомісяця. Залишайтеся на своєму місці: краще мати менше, але стабільно. Усі зміни плануєте на 2025 рік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про Новий рік по нумерології. Езотерики розповіли, коли він стартує, і яке його головне число.

Фото: Pinterest