Остання Повня 2023: як вплине на людей і що робити у цей містичний період

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Взимку на людей чекає остання Повня. Вони припадає на 27 грудня. Астрологи розповіли, чим особливий цей період, і чи дійсно він має свої містичні таємниці. Раніше ми писали, як на долі людей вплине Ретроградний Меркурій , а тепер розкажемо, як правильно використати відкритий портал у Всесвіт.

Повня — це “печатка” енергетичного потоку, який впливає на людей. У цей період Місяць “застигає” і зупиняється, аби притягнути послання людей. Усі думки, візуалізації та бажання людини піднімаються вгору у вигляді потоків енергії. Добрі мрії збуваються, погані повертаються бумерангом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Повний Місяць відкриває портал Всесвіту. У грудні він буде 27 числа о 02:33 за київським часом. Езотерики переконані, що все, про що ви думаєте, перетворюється на певні вібрації, які магнітом відлітають вгору. Саме тому здавна наші пращури знали, що у Повню потрібно загадувати бажання і не думати про негативні речі.

Після Повного Місяця почнеться період спадного Місяця. Він стартує з 28 грудня і триватиме до 10 січня 2024 року. В ці дні не варто починати нові справи і підписувати контракти. Жінки, які мріють про довге волосся, не підстригаються, аби воно не перестало рости.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, чому не можна дивитися на Повний Місяць. Езотерики розповіли, що може трапитися, якщо порушити це правило.