Названо головних скандалістів по гороскопу: а на якому місці ви?

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

З'ясовують стосунки час від часу абсолютно всі люди. Однак є ті, кому це дуже подобається, тож посваритися для них - як привітатися вранці із кимось для вас. Хто ж ці скандалісти та любителі гострих відчуттів і гучних сварок - розповідаємо далі.

Своєрідним рейтингом "сварливості" знаків Зодіаку ділиться  meta.ua. Тут зібрані усі 12 представників зодіакального кола, тож шукайте себе у списку!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Рейтинг скандалістів за знаком Зодіаку

Названо головних скандалістів по гороскопу: а на якому місці ви? - фото №1
  1. Стрілець

  2.  Овен

  3. Скорпіон

  4. Діва

  5. Телець

  6. Близнюки

  7. Лев

  8. Риби

  9. Рак

  10. Водолій

  11. Козоріг

  12. Терези

1 місце - це ті, кому подобається поскандалити вранці, вдень і ввечері. І йдеться про Стрільців ! Чомусь цей знак Зодіаку вирішив, що правим може бути тільки він - і ніхто інший. Намагатися відстояти свою думку у суперечці із ним - така собі ідея, адже Стрільці можуть добре розуміти, що не праві, та все ж не здаватися - просто із впертості!

2 місце займають Овни . Їм у житті теж бракує гострих відчуттів, тому, щоб відчути себе живим (і правим), вони часто влаштовують публічне з'ясування стосунків та істерику. Найкращий вихід, якщо бачите, що починається скандал, переключити їхню увагу на щось інше (або на когось - це теж може подіяти).

3 місце з гордістю займають Скорпіони . Їх часто називають найзлішим знаком Зодіаку, але насправді Скорпіон ніколи не полізе до вас першим. Однак, якщо ви щось зробили неправильно, а в нього якраз немає настрою - бути біді, точніше скандалу. Слухати його доведеться довго, бо зазвичай, якщо вже сварка почалася, представники цього знака не замовкнуть, поки не вискажуть все, про що пам'ятають. А оскільки вони досить злопам'ятні, краще беріть стільця і вмощуйтесь якомога зручніше - буде справжній концерт!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про найважливіші роки життя кожного знаку Зодіаку. Дізнайтеся, в якому віці ви маєте найбільше шансів змінити свою долю!