Цим знакам Зодіаку пощастить в останню Повню

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Повний Місяць активує приховані якості, риси характеру і бажання людей. Остання Повня 2023 року принесе щастя деяким знакам Зодіаку. Раніше ми писали, в який колір одягнутися кожному знаку Зодіаку, аби притягнути успіх, а тепер розкажемо, кому буде таланити в Повню.

Повний Місяць настане 27 грудня. У цей період будуть активовані усі енергетичні канали. У залежності від поведінки людини, до неї притягнеться неабияка удача, або ж низка поразок і розчарувань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Терези

Ви навчилися стримувати негативні емоції. Людям важко довести вас до сліз або зіпсувати настрій. Пройдений кармічний урок подарує радість, успіх та багато натхнення.

Близнюки

Економити гроші — це хороша звичка. За те, що ви обрали бути заощадливими, і ставитися до фінансового питання серйозніше, Всесвіт подарує вам додатковий дохід. А ще вас можуть підвищити на роботі.

Телець

Повня кардинально змінить ваше життя. Те, що ви уявляли, про що мріяли, раптово перетвориться на реальність. У сфері кохання чекають сюрпризи та здійснення бажань. Не упустіть момент.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку шалено пощастить у Новому 2024 році. Астрологи розповіли, хто не відчує високосний період і матиме успіх у всіх сферах життя.