Не купуйте дорогі речі! Цим знакам Зодіаку не варто витрачатися перед Новим роком 2024

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Усі важливі справи та великі покупки варто робити у 2023 році, тому що прийдешній рік — високосний. Проте таке правило стосується не всіх знаків Зодіаку. Раніше ми писали, кому остання Повня грудня принесе гроші, а тепер розкажемо, кому не варто робити дорогі покупки перед Новим роком.

Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку може не пощастити із покупками в кінці 2023 року. Не варто витрачати кошти на дорогі речі. Відкладіть цю ідею на січень 2024.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водолій

Якщо ви маєте мрію і вирішили здійснити її перед Новим роком, потерпіть до січня. Астрологи не радять витрачати велику суму коштів у кінці грудня, тому що це може запустити несприятливі енергетичні потоки, які будуть перекривати фінансовий успіх.

Риби

Не вкладайте гроші ні в які справи, великі покупки чи проекти у кінці 2023 року. Швидше за все ви попадете у пастку, і не зможете повернути свої кошти. Потерпіть до Нового року, зважте усі “за” і “проти”, а потім приймайте рішення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Раніше ми писали про Ретроградний Меркурій. Астрологи розповіли, в чому його феномен, і як він може вплинути на життя людей.