Місячний календар стрижок та фарбувань на січень 2024 року: вдалі та невдалі дні для експериментів з зачіскою

Езотерика та астрологія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Новий рік — ідеальний час для змін, тож не дивно, що в перший місяць січня багато жінок вирішують зробити нову стрижку чи кардинально змінити колір волосся. Однак, щоб всі експерименти пройшли вдало, варто знати та невдалі дні для стрижок і фарбувань в січні 2024 року. Місячний календар з цими датами ви знайдете в нашому матеріалі!

Наш природний супутник, Місяць, впливає на всю живу матерію на Землі, включаючи здоров'я людей. Волосся також реагує на місячні фази. Тому щоб забезпечити успішну стрижку та фарбування, слід користуватися місячним календарем стрижок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ми склали для вас  календар стрижок на січень 2024 року, враховуючи знаки Зодіаку та місячні фази. Цей календар вказує на оптимальні дні для різних процедур з волоссям та дати, коли відвідування перукарні краще відкласти.

Коли не можна стригти та фарбувати волосся в січні 2024?

Місячний календар стрижок та фарбувань на січень 2024 року: вдалі та невдалі дні для експериментів з зачіскою - фото №1

6 січня. Під впливом знака Скорпіона волосся стає вразливим, що може зіпсувати його структуру та зробити стрижку непередбачуваною.

7 січня. Стрижка в цей день може погіршити емоційний стан, а результат фарбування важко буде передбачити.

14 січня. Під впливом знака Риб шкіра голови стає сухою, тому фарбування та інші процедури краще відкласти.

26 січня.  Стрижка у цей день може призвести до проблем зі здоров'ям та повільного росту волосся. Те ж саме стосується фарбувань.

Також не рекомендується робити складні зачіски п'ятницями у січні 2024 року. Через вплив зірок результат навряд вас потішить.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли можна стригти волосся в січні 2024?

Місячний календар стрижок та фарбувань на січень 2024 року: вдалі та невдалі дні для експериментів з зачіскою - фото №2

1 січня.  Стрижка в цей день позитивно вплине на стан волосся, зміцнюючи його та прискорюючи ріст. Завивки будуть триматися довго, а будь-яке фарбування, особливо сивого волосся, буде успішним.

2 січня. Під впливом знака Діва волосся стане слухняним і м'яким. Різноманітні укладання та стрижки приємно вражатимуть результатом, а фарбування буде успішним. Рекомендується працювати з кінчиками та корінням, а також боротися з лупою.

10 січня. Під впливом знака Козоріг волосся отримає блиск та здоров'я. Будь-яка зачіска, створена під впливом Козорога, виглядатиме розкішно, а хімічні завивки та випрямлення менше шкодитимуть волоссю.

13 січня. Найкращий день для стрижки у січні 2024 року. Результат візиту до перукарні повністю вас задовольнить.

15 січня. Вдалий день для відвідування перукаря, особливо якщо у вас тонке, ослаблене та пошкоджене волосся. Оздоровчі процедури принесуть подвійну користь. Фарбування теж пройде успішно, особливо якщо ви обрали світлий відтінок.

17 січня. Після вкорочення волосся швидше відростатиме та оздоровиться.

20 січня. Під впливом знака Тельця волосся стане слухняним і піддатливим. Це чудовий час для фарбування, мелірування, освітлення. Нова стрижка принесе вам натхнення та зарядить енергією.

22 січня. Стрижка в цей день прискорить ріст волосся. Ця дата також підходить для хімічної завивки.

25 січня. У цей день місяць знаходиться у знаку Лева, що сприятливо впливає на процедури з волоссям. Сміливо експериментуйте з зачісками. Результат завивки обов'язково вас порадує.

29 січня. Під впливом знака Діви волосся швидше росте і добре реагує на завивку. Будь-яке фарбування буде успішним, а хімічні процедури завдадуть мінімальної шкоди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть гороскоп на січень 2024 року . Дізнайтеся, що підготували зірки вашому знаку Зодіаку цього місяця.