Ці знаки Зодіаку бояться високосного року: що робити?

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Не всі люди просто реагують, коли дорогу перебіжить чорний кіт, або жінка з пустими відрами. Часто забобони доводять до того, що людина губиться і забуває, що потрібно просто жити. Раніше ми писали про магію перших 12 днів Нового року, а тепер розкажемо, які знаки Зодіаку бояться високосного періоду.

Астрологи визначили найбільш забобонні знаки Зодіаку. Вони керуються прикметами, порадами та рідко мають свою власну думку. Це призводить до того, що ці люди мало успішні та часто тривожні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Риби

Це найбільш забобонний знак Зодіаку. Варто лише сказати якусь прикмети, чи розповісти, у що вірили пращури, як Риби обвішають себе амулетами і будуть проводити дивні ритуали захисту. Може дійти до того, що ці люди кинуть роботу, бо вважатимуть, що там небезпечно.

Стрілець

Стрільці бояться поганих прикмет. У високосному році в цих людей можуть бути проблеми в усіх сферах, тому що вони вирішать буквально сидіти вдома, аби не накликати біди. Стрільці сприймають будь-яку інформацію занадто буквально.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Раніше ми писали про спадаючий Місяць високосного періоду. Езотерики розповіли, що він принесе, і як вести себе цей період, аби все було добре.

Фото: Pinterest