Містика перших 12 днів Нового року: що означає кожна дата, і як стати магнітом для успіху

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кожен рік має найсильніші магічні дні. З початку Нового року, як і Дня народження людини, це — перші 12 днів. Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку буде щастити упродовж наступних 5 років, а тепер розкажемо, як провести перші 12 днів високосного періоду.

Езотерики не спростовують забобони наших пращурів, які стосуються перших 12 днів нового року. У залежності від того, як їх людина проведе, такими і будуть наступні 12 місяців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1 січня

У цей день важливо гарно виглядати. Приділіть увагу своїй зовнішності, фігурі та саморозвитку. Запишіть свою мету, яка стосується 3 сфер: вашого образу, фігури та досягнень.

2 січня

Присвятіть час думкам про гроші. Пропишіть бізнес-плани, проекти, порахуйте фінанси. Напишіть свою мету, придумайте власний бізнес. У цей день не позичайте: ані самі, ані комусь.

Містика перших 12 днів Нового року: що означає кожна дата, і як стати магнітом для успіху - фото №1

3 січня

Цей день — символ інтелекту. Присвятіть час книгам, роботі, розвитку. Сходіть на цікаві курси, навчіться робити щось нове. Езотерики радять чимбільше спілкуватися, читати і навчатися.

4 Січня

Це число є символом роду. Опишіть або намалюйте сім'ю, про яку мрієте. 4 січня бажано провести у домашній атмосфері. Приготуйте щось смачненьке та насолоджуйтеся затишком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

5 січня

Це період розкриття власного ресурсу, любові та натхнення. Він охоплює 5 сфер: любов, натхнення, хобі, задоволення і діти. Приділіть час кожному аспекту, аби енергетично наповнити Новий рік.

Містика перших 12 днів Нового року: що означає кожна дата, і як стати магнітом для успіху - фото №2

6 січня

Це число є елементом буднів, роботи, харчування та здоров'я. Подбайте про свій фізичний стан, наведіть порядок вдома, старанно виконайте свою роботу.

7 січня

Це — число кохання, шлюбу, романтики і стосунків. Якщо ви одинокі, і мрієте про щасливий шлюб, уявіть його. Опишіть, яким ви бачите чоловіка біля себе. Якщо ви у стосунках, проведіть максимально багато часу із вашою половинкою.

8 січня

Це час екстриму, ризику та сміливості. Якщо ви не хочете, аби весь рік був з сюрпризами, через які ви будете у ступорі, уникайте ризиків та фінансових вкладень. У цей день бажано віддати усі борги та закрити кредити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Містика перших 12 днів Нового року: що означає кожна дата, і як стати магнітом для успіху - фото №3

9 Січня

Подорожі, викладання, вища освіта. Напишіть які країни ви хочете відвідати, яку вищу освіту отримати, якого вчителя ви хотіли б зустріти. Якщо вчитель вже є — поспілкуйтеся з ним сьогодні — це буде дуже сприятливо. Якщо в цей день ви свідомо вирушите в подорож — то весь рік будете подорожувати!

10 Січня

Це дата кар'єрного росту, мрій та мети, що стосується розвитку. Ви маєте амбітні цілі? Запишіть усі свої плани, шлях до їх здійснення, результати, які хочете отримати.

11 Січня

У цей день важливо побути з друзями. 11 січня вважається часом для однодумців, людей, яких об'єднують спільні інтереси. Намалюйте або опишіть те, про що мрієте, і візуалізуйте радість, яку отримаєте в результаті здійснення бажань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Містика перших 12 днів Нового року: що означає кожна дата, і як стати магнітом для успіху - фото №4

12 Січня

День усамітнення, таємниць, духовного розвитку. Побудьте наодинці з собою, помоліться, займіться благодійністю. У цей день потрібно просити допомоги Всевишнього та бажано відвідати храм.

Раніше ми писали про спадаючий Місяць високосного періоду. Астрологи розповіли, як себе вести, і що робити, аби нічого не втратити і не накликати на себе біди.

Фото: Pinterest