Як по своїй руці дізнатися, скільки у вас буде дітей: де ця тоненька лінія, яка вирішує все (ФОТО)

Езотерика та астрологія
1 697
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

До хіромантії можна ставитися по-різному: хтось у неї вірить, а хтось - ні. Звісно, це вибір кожного. Але для тих, хто впевнений, що по лініях на руці можна дізнатися про свою долю, сьогодні ми розкажемо, як визначити, скільки у вас буде дітей.

Секретами визначення того, скільки дітей у вас буде, якої статі, чи можуть з'явитися у сім'ї близнюки, ділиться  ukr.media. Де шукати цю лінію і як визначити що до чого, розповідаємо  та показуємо далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лінії дітей на долоні: де їх шукати

Йдеться про маленькі лінії, які відгалужуються від лінії шлюбу. Вони розташовані на ребрі долоні. Це вертикальні відгалуження від горизонтальної лінії шлюбу.

Як по своїй руці дізнатися, скільки у вас буде дітей: де ця тоненька лінія, яка вирішує все (ФОТО) - фото №1
Лінія шлюбу та лінії дітей на долоні

Зауважте, що лінії дітей вказують лише на потенційну кількість дітей. Більш того, у вас та вашого чоловіка кількість ліній може відрізнятися: по-перше, амбіції та прагнення у житті у всіх різні, по-друге, як ми вже казали, це тільки потенційна можливість, а не факт, а по-третє, пам'ятаємо, що в деяких людей шлюб буває не один і навіть не два. Крім того, ніхто не скасовував імовірності появи дітей поза шлюбом.

Лінії дітей треба рахувати від зовнішнього краю долоні до внутрішнього. А це значить, що старші діти — це рисочки, які знаходяться на самому краю руки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як дізнатися стать дитини за лінією на долоні

Щоб дізнатися, хто у вас народиться — хлопчик чи дівчинка — погляньте уважно на товщину лінії:

  • тонка, слабо виражена лінія — це дівчинка;

  • товста, довга, яскрава лінія — хлопчик.

Якщо хочете знати, чи народяться у вас близнята або ж двійнята, також достатньо уважно подивитися на свою долоню. Так, якщо лінія дітей схожа на вилку, то велика імовірність того, що народяться саме близнята.

Як по своїй руці дізнатися, скільки у вас буде дітей: де ця тоненька лінія, яка вирішує все (ФОТО) - фото №2

А про різницю у віці між дітьми вам розкаже відстань між лініями дітей на руці. Якщо вони розташовані близько, то "перерва" між народженням дітей буде зовсім невеликою, в іншому випадку буде йтися про кілька років.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що приховує кожен знак Зодіаку. Астрологи вивели усіх на чисту воду й готові поділитися своїми знаннями із вами!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та феншуй, не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Те саме стосується народних прикмет і вірувань. Цей матеріал має суто розважальний характер.

Головне фото: thevoicemag