Китайський Новий рік принесе їм море удачі й нову посаду! Відомо, хто ці щасливці за східним гороскопом

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Новий рік 2024 за китайським календарем настане у суботу, 10 лютого. Тобто рік Зеленого Дракона цього дня офіційно увійде у свої права. А це значить, що деяким знакам Зодіаку слід готуватися до змін у житті та крутих поворотів долі!

Кому особливо пощастить у цей магічний час - HOCHU.ua розповість далі. Таких щасливців лише двоє.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дракон

Це зовсім не дивно, що у рік Дракона саме цей знак Зодіаку за східним гороскопом отримає все, про що давно мріяв. У лютому 2024-го на Драконів чекає стрімкий кар'єрний зліт, фінансовий прорив і величезна хвиля удачі, яка накриє їх з головою!

Всі плани буде легко втілити у життя: ваші задуми ставатимуть реальністю буквально один за одним! Важливо тільки гарно все продумати перед тим, як братися їх реалізовувати. До речі, китайський Новий рік - ідеальний дедлайн, до якого можна завершити всі попередні справи, які "тягнуться" за вами ще з минулого року!

Китайський Новий рік принесе їм море удачі й нову посаду! Відомо, хто ці щасливці за східним гороскопом - фото №1

Бик

Творчий потенціал Бика на початку лютого буде просто безмежним! Ви буквально фонтануватимете ідеями, які цілком можуть зробити світ кращим (як мінімум - для вас). Це допоможе по-новому проявитися в очах вашого керівництва, колег та партнерів і відкриє вам шлях нагору - до нової, більш оплачуваної посади або ж просто дозволить отримати довгоочікуване підвищення. Не здавайтеся, завзято працюйте - і все вийде!

Щодо успіху в інших справах, то зорі пророкують вам нове цікаве знайомство: ця людина згодом стане для вас надзвичайно цінною. А буде вона другом чи коханням всього вашого життя - покаже час. Тому гарно підготуйтеся до своєї доленосної зустрічі і не проґавте шансу зустріти ту саму / того самого!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що цьогоріч ми станемо свідками рідкісного астрологічного явища під назвою "Аспект Мільйонера". Цей унікальний "танок" Плутона і Юпітера утворює унікальний зв'язок, який дозволяє шалено розбагатіти. Розповідаємо, як це працює і коли в 2024 році очікувати на грошовий дощ.