Під час війни наснилася війна? Віщуни пояснили, що це означає

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Чимало людей бачили сни про війну до початку вторгнення рашистів. Комусь ці жахіття сняться досі, включаючи фінал подій . Віщуни розповіли, чи може такий сон про щось попереджати, чи це просто активність мозку, який реагує на події, що відбуваються в реальності.

Наші пращури вірили, що війна сниться не всім і не просто так, пише insider-media.net. Віщуни не спростовують їхні вірування та пояснюють, як розтлумачити сон у залежності від того, хто його бачив і що робив уві сні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо сон наснився незаміжній жінці, то скора вона розірве стосунки з коханим, дізнавшись неприємні секрети. Якщо уві сні жінка відправляла чоловіка чи коханого хлопця на фронт, скоро у її житті з'явиться людина, яка матиме сильний вплив.

Дітям війна сниться до сварок із друзями, старшим — до смерті родича чи близької людини, чоловіку — до сварки із дружиною. Якщо війна сниться військовому, його чекає ще більше роботи.

Під час війни наснилася війна? Віщуни пояснили, що це означає - фото №1
Kir Vladimirovich

Сон, у якому ви воювали, означає неприємності. Бачити війну зі сторони — попередження про погану авантюру, в яку вас хочуть заманити. Якщо ви тікали від війни, чекайте аб’юзивної поведінки від свого партнера.

Якщо уві сні ви загинули на війні, зверніть увагу на близьку вам людину — вона у небезпеці. Рити окопи вві сні — до проблем, бачити бій — до боротьби за те, що вам дороге. Чистити зброю уві сні — до вирішення негараздів у реальності. Якщо вам наснилося, що ви захопили в полон ворога, чекайте похвали від керівництва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, до чого сниться крик. Віщуни розповіли, як правильно розтлумачити такий сон у залежності від того, хто кричить, на кого кричать, і де це.

Головне фото: Jarina Gera